Şimdi Ara

N97 Firmware downgrade ( Türkçe Dil Desteği )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi sorunum var arkadaşlar N97 imi update ettim ama dili inglizce oldu 2 - 3 kere bu işlemi tekrarladım ama sonuç alamadım program otomatik olarak ingilizce firmware yüklüyor.. bana son sürüm yerine bi önceki sürüm (türkçe dil desteği olan) officl firmware in link ini verebilirmisiniz lütfen, bide daha önce downgrade yapmadım nasıl yapacam hangi programlar forumda bununla ilgili bir tutorial varsa çok işime yarar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

Bi sorunum var arkadaşlar N97 imi update ettim ama dili inglizce oldu 2 - 3 kere bu işlemi tekrarladım ama sonuç alamadım program otomatik olarak ingilizce firmware yüklüyor.. bana son sürüm yerine bi önceki sürüm (türkçe dil desteği olan) officl firmware in link ini verebilirmisiniz lütfen, bide daha önce downgrade yapmadım nasıl yapacam hangi programlar forumda bununla ilgili bir tutorial varsa çok işime yarar...

Cihazının garantisi var mı ve hangi ilde ikamet ediyorsun.

Eğer garantisi var ise ve yakınında bir club nokia var ise orada 1-2 saatte halledebilirsin sorununu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 25 Mart 2010; 11:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

Bi sorunum var arkadaşlar N97 imi update ettim ama dili inglizce oldu 2 - 3 kere bu işlemi tekrarladım ama sonuç alamadım program otomatik olarak ingilizce firmware yüklüyor.. bana son sürüm yerine bi önceki sürüm (türkçe dil desteği olan) officl firmware in link ini verebilirmisiniz lütfen, bide daha önce downgrade yapmadım nasıl yapacam hangi programlar forumda bununla ilgili bir tutorial varsa çok işime yarar...

Cihazının garantisi var mı ve hangi ilde ikamet ediyorsun.

Eğer garantisi var ise ve yakınında bir club nokia var ise orada 1-2 saatte halledebilirsin sorununu.

dostum cihazın garantisi var ve daha yeni, downgrade işleminin garanti ile ilgili bi sorunu olmaz herhalde bilmiyorum?

ikamet yeri van

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.