Şimdi Ara

N97 İpod 3G HTC Diamond Touch

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Uzun zamandır Mobil sektorüyle İlgileniyorum ama Yınede sizin görüşleinize ihtiyacım var.
    Abimde İpod 3G var Karizma duruyor hos gorunuyor Kamerası diger dusundugum modellerle kıyaslanamaz bile ama yinede bir alternatif

Sımdı aklımda N97 Var Turkcellin kampanyasıyla İyice aklıma girdi
    Birde vodafone nin htc touch Kampanyası var

Geniş hafıza kamera Dokunmatik ekran Görüntülü konuşma Wireless Geniş Program , Tema ,Oyun Desteği aradıgım özellikler
    N97 gibi duruyor sımdılık ama Emin olamıyorum yakın zamanda alıcam 24 ay 99 lira Turkcellde Sizce degermi Ve diger telefonlar hakkındakı goruslerınız neler yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurler

• bence n97 için o kadar para vermeye kesinlikle değmez
    onun yerine çok fazla seçenek var
    ikinci elde az kullanılmış bir çok telefon yarı fiyatına satılıyor
    illa sıfır alacağım diyorsanız da 799 lira omnia var onu alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmen1994

Arkadaslar Uzun zamandır Mobil sektorüyle İlgileniyorum ama Yınede sizin görüşleinize ihtiyacım var.
    Abimde İpod 3G var Karizma duruyor hos gorunuyor Kamerası diger dusundugum modellerle kıyaslanamaz bile ama yinede bir alternatif

Sımdı aklımda N97 Var Turkcellin kampanyasıyla İyice aklıma girdi
    Birde vodafone nin htc touch Kampanyası var

Geniş hafıza kamera Dokunmatik ekran Görüntülü konuşma Wireless Geniş Program , Tema ,Oyun Desteği aradıgım özellikler
    N97 gibi duruyor sımdılık ama Emin olamıyorum yakın zamanda alıcam 24 ay 99 lira Turkcellde Sizce degermi Ve diger telefonlar hakkındakı goruslerınız neler yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurler

Görüntülü konuşma hariç diğer önceliklerini en iyi karşılayan cihaz iPhone'dur.
    N97 nin yanına bile yaklaşmayın. Onun yerine ondan çok daha iyi ve daha ucuz olan i8910HD yi düşünün.
    WM ile aranız yoksa HTC ye de bulaşmayın.

Yani ya iPhone alın, ya da i8910HD. WM benim işim diyorsanız HTC de güzel bir seçenek.

• İphone sahibi olarak sölüyorum n97 o kadar tü kaka bi telefon değil.Htc alıcaksanız winmo'ya aşina olmanız lazım.Eğer n97yi beğendiyseniz vericeğeniz para bence değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

İphone sahibi olarak sölüyorum n97 o kadar tü kaka bi telefon değil.Htc alıcaksanız winmo'ya aşina olmanız lazım.Eğer n97yi beğendiyseniz vericeğeniz para bence değer.

Nasıl değer?
    Daha ucuza i8910HD varken?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.