Şimdi Ara

NA da 230 ping ile oynuyorum sorum var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu ana kadar hiç sorun yok gibi geldi ama belkide bi sorun vardır oyun kalitemi filan etkiliyodur ama ben bilmiyorumdur 230 pinb oynanış kalitesini düşürürmü düşürürse nekadar düşürür eğer fazla zarar veriyorsa euwa geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.H.R -- 8 Ocak 2014; 17:00:33 >

• up
  • NA ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcanto

NA ne demek?

North America = Kuzey Amerika
  • smartcastte çok farkediyor skiller arasında geçiş sürelerine kadar rahatsız ediyo
    yaklaşık 1.5 yıl nada oynayan biri olarak bunu söylüyorum avrupaya geçince bunları farkettim bi dahada dönmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

smartcastte çok farkediyor skiller arasında geçiş sürelerine kadar rahatsız ediyo
    yaklaşık 1.5 yıl nada oynayan biri olarak bunu söylüyorum avrupaya geçince bunları farkettim bi dahada dönmedim

qnq trden westemi geceyim na yami sence ? trde plat 5 na da kaliteli adamlar gelirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

smartcastte çok farkediyor skiller arasında geçiş sürelerine kadar rahatsız ediyo

peki avrupada oyuncu kalitesi NA kadar iyimi?
  • 230 ping çok yüksek bir değer. 130'dan sonrası oyun kabusa dönüyor benim için.
  • Pek sıkıntı olmuyor gibi bana göre 199 pingi gördüm geçen hafta :D İstiyorsan eklersin YNewflag NA da hesap
  • NA de yıllarca oynadım smart castlerde fark ediyo ama gözle görülür bi lag sorunu olmaz ama yol yakın mı bilmemde eu ya dön
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

NA de yıllarca oynadım smart castlerde fark ediyo ama gözle görülür bi lag sorunu olmaz ama yol yakın mı bilmemde eu ya dön

peki euwdaki oyuncular na daki kadar kalitelimi ? benim korkum bu
  • E.H.R kullanıcısına yanıt
    euw>na merak etme
  • Sen geçikme olup olmadığını oynarak anlamalısın bu seni rahatsız ediyorsa geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

quote:

qnq trden westemi geceyim na yami sence ? trde plat 5 na da kaliteli adamlar gelirmi ?

tr plat 5 = west gold 3 VEYA tr plat 5 = NA Silver 4. sen karar ver

• quote:

Orijinalden alıntı: E.H.R

quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

NA de yıllarca oynadım smart castlerde fark ediyo ama gözle görülür bi lag sorunu olmaz ama yol yakın mı bilmemde eu ya dön

peki euwdaki oyuncular na daki kadar kalitelimi ? benim korkum bu

kaliteli olmasına kaliteli fakat euw'de nerdeyse her gün kopma sıkıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

quote:

tr plat 5 = west gold 3 VEYA tr plat 5 = NA Silver 4. sen karar ver

kore bronz > TR çelıncır

• quote:

Orijinalden alıntı: E.H.R

quote:

peki avrupada oyuncu kalitesi NA kadar iyimi?

bilmiyom hotshot d1 oyuncularına çöp diyor nada

• 60 pingle oynamak yerine 200 pingle oynama amacinizi bi cozebilsem .forumda paso konular na ya mi gecsem filanlar. dia cilingir ligleri her yerde var mrk etme madem region un kalitesini sorgulayacak kadar purosun. pbe de 220 pingle gecen bi gireyim dedim. şok edici bi fark var eudan sonra. bi de millet yazmis 1-2 sene oynadim diye. ne diyelim akil fikir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

60 pingle oynamak yerine 200 pingle oynama amacinizi bi cozebilsem .forumda paso konular na ya mi gecsem filanlar. dia cilingir ligleri her yerde var mrk etme madem region un kalitesini sorgulayacak kadar purosun. pbe de 220 pingle gecen bi gireyim dedim. şok edici bi fark var eudan sonra. bi de millet yazmis 1-2 sene oynadim diye. ne diyelim akil fikir...

2 yıl NAda oynadım taşına toprağına kurban
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.