Şimdi Ara

Nabu vs marvel's skyfathers (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    karşılaştırmak farklı cevaplar'ın yarı yarıya bölüşmesi farklı ?

https://comicvine.gamespot.com/forums/battles-7/franklin-richards-vs-dc-villains-1833335/

bu kapışmanın arasında mordru var nabu bu mordru ile baya kapışıyordu + olarak diğer güçlülerde var ama çoğunluk fr deniliyor.

sıkıntı karşılaştırılmada değil cevap üstünlüğünün fr de olması zaten

• Nasıl ki Spectre ile kapışmasına bakamıyorsak sadece. O söylediğin adamla olan kapışmaya da bakamayız bi tek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    franklin veletken bir yumruğu ile bir göksel öldürmüş.
  • Hocam göksellerin en güçlülerinden olan exitar bile Galaksi katili olarak geçiyor yani galaktik.

Hangi celestiale tek atmış ?

https://www.reddit.com/r/respectthreads/comments/1u3xea/respect_franklin_richards/

bu sitedeki featlerini yazıyodum ama sizin okumanız daha verimli olur. hangi göksel olduğu yazmamış
  • Hocam kahramanbaykustaki çizgi roman güç seviyeleri bölümüne bakın

FR Marvel'deki en güçlü reality warper'dir. Zamanı bükebilir, geleceği görebilir. Zamanda seyahat edebilir.

5 tane göksel dediğin küçük bir güçmü anlamadım? 3 taneyle baş ediyor zaten birini tek yumruğuyla öldürüp diğer 2 sinin aynı anda saldırısını tanklıyor. 5 taneyle birden kapışmadı hiç.

Nabuyu bilmiyorum ama franklin çok çok güçlü bir karakter. Current Beyonder ilede kapışabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 1 Eylül 2018; 2:17:57 >
    baktım ama eksik featler var. nabu'nun zorlanarak mordru adındaki biri ile kapışıyor c.vıne de ise franklin mordru'yu deşer deniliyor aradaki fark belli fr sololar
  • Reality warping'i çok yüksek olabilir. Ancak Zaman manüplasyonu vs. özellikler Fate de ile bile varken NABU da daha iyisi vardır zaten eğitmeni o.

Celesiallerin ikisinin atağını tanklamak aşırı büyütülecek bir olay değil demek istedim orda

• Al işte.

O zaman tek feate bakarak unbound spectre ile başa baş gitti ve kendi isteğiyle öldü

Unbound Spectre>>>>>>>>>>>>>FR

Yani NABU uyurken tokatlar

zaten 2 feat biliyoruz sen başka biliyor musun ? biliyorsan paylaş
  • Bir diğer olay ise aşırı zayıflamış haliyle( neredeyse ölü) 6. Boyuta bir kapı açmış ve oradan geçmiştir. Nitekim çoklu boyutsal da

Yazılmış.

Classic fatenin düşmanı da o mordrak mış.

bu feat de iyi oldu 3 tane o zaman.

classic fatenin düşmanı mordrak olabilir. nabu'nun da mordrak ve = ler forumlarda zaten franklin mordraktan üstün tutuluyor hemde baya üstün tutuluyor :D
  • Abi. Mordrak vs si varsa Spectre vs side var. Spectre FR den üstün tutuluyor hem de bayağı bi üstün tutuluyor :D

franklin current beyonder ile bir tutuluyor. ayrıca spectre'nin nabu ile bir tutulan bir vssini gördün mü sen ?

curren beyonder >>>> spectre ?
  • Current Beyonder nasıl presence tarafından tüm sınırlamaları kaldırılmış Spectreden >> oluyor ?

Ordaki afedersiniz salak insanların bir tutmasına değil feate ihtiyaç var. Feat olaraktan başa baş gidiyor ve kendi isteğiyle ölüyor.

spectre = lt

current beyonder >>> lt

ordaki salak insanlar bildiğimiz bizim gibi insanlar adamlar featte paylaşıyor. ingilizcem iyi olsa ordada yazardım zaten. insanlara neden salak diyosun onu anlamadım
  • Spectre = LT mi ? :(

ortak çr de bir tutulduğu söyleniyor zaten. tüm forumlarda da söyleniyor. bunda şaşıracak bir şey yok.
    ayrıca kahraman baykuşda dc sıralamasında nabu 40-41 olarak sıralandırılmış dr.manhatta'nın bile altında. kahraman baykuşdaki açtığım fr vs dr manhattan konusunda ise sonuç fr çıkmıştı gerisini siz düşünün.
  • Ona bakarsanız beyonder 3. Sırada lucifer 5. Sırada ama eşit deniliyor ? Gidip açın isterseniz konusunu NABU vs FR diye.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.