Şimdi Ara

Nabu vs marvel's skyfathers (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doctor Fate

Bloodlusted Spectre >>>>> Bloodlusted takım :D

Nabu zaten bloodlust değilmiş yani yenilmiş olabilir.

Ben Nabu diyorum. Rahatlıkla diyorum
    Merhaba siz forumda yeni misiniz yoksa hesap değiştirmek mi istediniz yani sizi tanıyor olabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Merhaba siz forumda yeni misiniz yoksa hesap değiştirmek mi istediniz yani sizi tanıyor olabilir miyim ?

Alıntıları Göster
    Kangal ben :D

Tanıyosun beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kangal-

Kangal ben :D

Tanıyosun beni

Alıntıları Göster
    He sizin hesabınızmıydı ben de diyorum bu arkadaşı tanıyor gibiyim sizmişsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 1 Eylül 2018; 18:36:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

He sizin hesabınızmıydı ben de diyorum bu arkadaşı tanıyor gibiyim sizmişsiniz

Alıntıları Göster
    Konuşmalarımdan mı anladın beni :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    E yani öyle sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 1 Eylül 2018; 19:21:55 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Birde uzun uzun gercek bilgi ile tartısmanızdan dolayı siz oldugunuzu dusundum

• quote:

Birde uzun uzun gercek bilgi ile tartısmanızdan dolayı siz oldugunuzu dusundum

Alıntıları Göster
    Tabi uzun uzun tartışan bir ben varım onla
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    ben fr Nabu'yu solalar diyorum. Nabu'nun başa baş gittiği mordra'yı yabancı forumlarda fr ile kapıştırmışlar + olarak mordra'nın yanına nekron'u vermişler yine fr denmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

ben fr Nabu'yu solalar diyorum. Nabu'nun başa baş gittiği mordra'yı yabancı forumlarda fr ile kapıştırmışlar + olarak mordra'nın yanına nekron'u vermişler yine fr denmiş.
    Ben de Nabu sololar diyorum. Nabunun başa baş gitti Spectre ile FR kapışmasında Eternity gelse bile yine Spectre alır.
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    fr current beyonder ile bir duruyor. spectre + lt gelse yine durduramazlar ona bakarsan ?
  • quote:

fr current beyonder ile bir duruyor. spectre + lt gelse yine durduramazlar ona bakarsan ?
    Hangi featine göre 3 tane göksel ile baş edememesine mi ?
    uyurken gökselin saldırısını çiçek yapması. bir göksele yumruğu ile tek atması. veletken elinden evren yaratması.
  • quote:

uyurken gökselin saldırısını çiçek yapması. bir göksele yumruğu ile tek atması. veletken elinden evren yaratması.
    Çocukluğunda pocket Universe oluşturdu.Galaxy kadar bir sey.

Yani kid Franklin=Galaxy level

Atıığım konuda vardı zaten Ben1905 ile pes2012forever tartışmış. Ayrıca gökselin saldırısını çiçek yapması NABU'yu sololaması anlamına mı geliyor =
    Spectre cokluevrensel bir guc degil mi?

Billy dunyadaki ya da evrendeki herkesin buyusune sahip oldugunda Spectreyi yeniyordu. Yani sadece dunya ya da evrendeki buyunun toplam gucune karsi dayak yemis Spectreyi ornek alamayiz. Spectre icin LT karsiligi deniyor, LT asla tek bir evrendeki buyu gucune yahut dunyadaki buyu gucune yenilmez. Spectre her zaman tam gucunde olmuyor. Ayrica Nabu, Spectreyle basa bas gitmedi ki. Spectre ofkeden cildirdigi anda öldürdü Nabuyu. Nabu zaten olecegini biliyordu amaci Spectrenin sahibinin dikkatini cekmekti.

O Spectre cok zayifti. DoV Shazama yenildi. Cokluevrenswl bir karakter olan Spectrenin tek bir dunyanin buyu gucune yenilmesi onun o anda zayif oldugunu gosterir.

konunun linkini atmamışsında o konuyu biliyorum ben.

Çocukken bile, evrenler ve cep evrenleri yaratıldı.| senin dediğin cep evren oluyor aynı zamanda normal evrende yaratabiliyor çizgi ile böldüğüm yerde alıntı haberin olsun.

Edit: göksellerin saldırısını uyurken çiçek yapmak kimsenin harcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 1 Eylül 2018; 20:7:52 >
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    sonunda hikayeyi bilen bir arkadaşımız geldi şahsen ben de ordaki spectre'yi bilmiyodum anlattığınız iyi oldu teşekkürler hocam :D
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Spoilerceviride turkcesi var sanirim. Ben oradan okudum.

• milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    evet söyledi shrimp en geç yarın okumaya başlarım ben.
  • ben çıkıyorum size iyi günler
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    İyi gunler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.