Hani hep birlikte olacaktık.Hani soğuk bir gecenin denize vuran ay ışıltısının karşısındaki küçük parkta nede mutluyduk.Hani ya bırakmıycaktık birbirirmizi.Hani bide sana gül koparmıştım yaz yağmuruna yakalanıp,evine kadar utanmadan gelmiştim.Elimdeki gülde yağmura yakalanmıştı be gülüm.İçimdeki kopan yıldırımları anlatmak bile gelmiyor.Seni kaybetmek var ya koyuyor be gülüm. Soğuk gecelerde elime aldığım vesikalığınla ısınıyordum..Sonra gök yüzüne bakıp "İÇİMİ KARARTMAYIN ULAAN"diye haykırıyordum.Seni seviyordum be gülüm. Hani güneşin doğuşuna bakardık. Sen sorardın masum bir dille...Neden batışına bakmıyoruz ? diye. Şimdi cevap veriyorum bitanem korkuyordum.Öylesine korkuyordumki ölümden korkmadığım kadar.Seni güneş gibi ışıl ışıl gören bu adam, seni kaybetmekten korkuyordu.O yüzdendir bakamam ya güneşe.Her baktığımda gözümü değil içimi yakar.Sensizlik var ya sensiz yaşamak.Ölümden beter koyuyor be gülüm. Ne güzel hayeller kurardık,Emin olurcasına.Duvarlarını bile boyamıştık seninle düş evimizin.Sen beyaz derdin Ben kan kırmızı isterdim.Seni kan kırmızı gördüm ya,o acımasız yolda.Ölememek koyuyor be gülüm. Hayellerimde bile senin kokun var. Geceleri beraber oturup yıldızlar seçerdik.Sen en parlakları seçerdin.O senin bu benim paylaşamazdık.Paylaşamadığım tek yıldız sendin be gülüm.İyimi onuda ölüm aldı benden.Sen gittin ya,bütün yıldızları bana bırakıp.Sensiz geceleri yaşamak koyuyor be gülüm. Hani bana söz vermiştin bırakmıyacağım seni diye.Şimdi öksüz kaldım be gülüm.Seni bırakacağıma ölürüm daha iyi derdin.Bende gülerek manzaralı yer istermisin derdim.Şimdi ağlıyorum be gülüm.Sen beni bırakıp öldün ya..Seni kaybettim,,ama ölemiyorum be gülüm.Sana gelemiyorum yaşamak koyuyor be gülüm. Hani buluşma yerimizin karşısındaki büyük elmalık vardı ya,ismini kazımıştım hani.Sen gittin gideli soldu be gülüm.Yapraklarını bana inat döktü.Seni kaybettiğimi o zaman anladım.... Hani sen derdin ya bana neden gülüm diyorsun? diye.aşkı anlatır o yüzden derdim.Meğerse kan kırmızı oldugunu unutmuşum be gülüm.Seni oracıkta kan kırmızı gördüm ya.Kan güllere bakamıyorum be gülüm.Güllere dokunamıyorum Seninle gezdiğimiz yerleri aklıma kazıdım.Her gün avare gibi dolanıyorum.Şurada oturmuştuk,Burada seni seviyorum demiştim,Orada yıldızlara bakmıştık diye.Derken birden önümü kesiyor,aynı yol.Haykırıyorum burada kaybetmiştim diye.Anıları hatırlamak yangından beter yakıyor be gülüm. Seni sensiz yaşamak koyuyor be gülüm. Senin o dudaklarından çıkacak bir çift söz için ömrümü,,O güzel gözlerine hayatımı verirdim.. Keşke burada olsan ya ben hergün yanmaya razıyım.Elimi tusan ya ..Gözlerini gözlerime kilitlesen ya..Bunları düşünmek var ya umutsuzca yıldızlara bakmak..Geceleri aynı parkta oturmak..Seni yaşamaya çalışmak Ölümden beter koyuyor be gülüm!.
KONUŞ BE GÜLÜM ANLAT
Konuş be gülüm anlat Güzel birşeyler anlat Bana kaşını gözünü değil, yüreğini anlat Sevmeyi anlat mesela,ya da sevilmeyi Aşık olmayı tutkularını anlat.. Ogüzel dudakların hic durmasın anlat bana sadece anlat Seni ne zaman görsem paramparça olurum neden? Bunu anlat bana bana bunu anlat... Peki benmi anlatıyım sana iyide neyi anlatıyım parçalandığımımı yok olduğumumu yoksa senimi anlatıyım bilmemki nefesim yetermi buna....
sitem etmis,, zaten olecegım, bari bırak beni bana
fazla zamanı da yok vadesı 3 gunluk dunya
hanı olecegını bılıpde caresızlik vardır ya
oyle bakmıs bulutlara ve gokyuzune haykırmıs
soylenmıs nereye gitsem bulacakmı beni bu kader
Ölume aldırmayıp donup bırdaha bakmıs
nutku durmus ve dudakları tutulmus
konuşamıyor ancak ıcınden sunu sayıklıyor
BU GÖZLERİ GÖRMEYE BİR DEGIL BİN ÖLÜM DEGER......
VENÜS
kendini aynada gören güzel sadece ışığı yansıtır. namus sahiplerinin ise güzelliği taçtandır içindeki ar kalıntısı nı yükseklere doğru şahlandır alıver devran sularından birazcık terbiye unutmaki güzel kız o güzellikde hakdandır. sahte yarını yaşamak için sırt çevirme gerçeğe bedenine hakim ol meze etme kimseye görüntü paranın kölesi ve haince gözlerini kör etmiş sahipsin onlar olmadanda yüreğinle görmeye ben sözümü söyledim ama elçiye zeval olmaz kaybedilen namusun da asla yeri dolmaz sözlerim ne fayda kulakların rötarlı imza kampayasında bir beden açdırmışsın sergiye paranın kölesi ellerin bitmek bilmez hırsların bu devran nereye yolcu nerde aklı bu kızların sadece bir rüyadır geceyi katmak gündüze bilki gecelerden gün olmaz aydan güneş olmaz seni temizlemek için bile yazıktır bu silgiye
bir zamanlar venüstün rotam senle öpüştü kilitlenmiş gözlerim kalbinle derinlerde görüştü hayat bir sürüştü cok güzel bir sürüştü aşk kadar paylaşılmazı kalbim seninle bölüştü tabi unutuldu anılar kenara atıldı umutlar bak istemesende dökülür gözlerimden kanıtlar şimdi geçmiş karşıma yok öle birşey diyorsun pardon seni sevdiğimi hic mi bilmiyorsun? sen hayat sefası pek bi vefasız kesiyorum ama birilerine sözüm var eyvallah kargalar!!! bu saçma yalan için çok iyi bir gülüştü yol alanlar icinse bende yanlızlık biriksin cleopatra gibiysen iyilikten yitiksin en güzel kötü torbasında mükemmel bir elitsin benim icin bitiksin Caesar için brütsün bırakın kendini güzel sanan isdediğine erişsin