Şimdi Ara

NAD uniti atom ile MF A3.5 amfi bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3.5 sene önce ilk hi-fi sistemimi kurdum. MF A3.5 amfi ve MF CD çalar ile sonus faber liuto hoparlörlerimle güzel müzikler dinledim ancak artık sisteme bir DAC/ streamer eklemek istiyorum tidal den vs müzik dinlemek ve cd lerimi ripleyip arşivlemek için. Aklımda NAD uniti atom var 40w gücü. Sistemime uyum sağlar mı? Tecrübeniz var mı bu konuda. Teşekkürler.

• MF amfiyi çıkarıp bunu kullanmayı düşünüyorsanız Luitoyla yazık edersiniz.
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    MF amfi ile birlikte kullanmak istiyorum uniti atomu. Uniti atom 40wat gücü tek başına zayıf kalabilir diye MF amfi ile birlikte güçlendirmeyi düşündüm. Luitoyla yazık olur derken luito hakkını vermez mi demek istediniz?
  • hizmirli H kullanıcısına yanıt
    Bu arada NAD yazmışsınız ama NAIM olacak herhalde. NAD da karşılığı M10 oluyor.
    Naim Uniti Atomun gücünü nasıl yükselteceksiniz anlamadım ayrıca bunu yapamayacağınızı belirtmek isterim.
    Sizin bir Network Player Streamer a ihtiyacınız var.Direk olarak MS amfinize bağlarsınız. Naim de bu ND5XS dir ama fiyat olarak tuzlu.
    Başka markalarda da var. Ayrıca MQA formatını desteklerse Tidal den en yüksek çözünürlükte hizmet alabilirsiniz.
    Sizin sisteminiz için benim önerim BLUESOUND NODE2i modelidir.
  • HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    NAD ı yanlış yazmışım evet haklısınız. ND5X2 fiyatı tuzlu, bluesound nod 2i uygun. Ancak çok performans farkı olur mu ikisi arasında? Ya da liuto hoparlörlerim yetersiz kalır mı?
  • hizmirli H kullanıcısına yanıt
    Nerwork player ve streamerların kalite yanında kolay kullanılabilir bir APP a sahip olmaları gerekir . Yoksa dünyanın en iyi ses kalitesine sahip olsa bile kullanırken saç baş yolarsınız.Bluesound ise bugğne kadar kullandığım Naim NDX dahil tüm streamerlardan daha stabil BlueOS adında bir yazılıma sahip ses kalitesi de sisteminizde hiç sırıtmayacaktır.
    İstanbuldaysanız CanHifi veya Extreme Audio da deneyimleyebilirsiniz.
  • Selamlar. Önerdiğiniz gibi BLUESOUND NODE2i yi aldım fiyatı uygun diye. Çok memnun kaldım. Şu anki sistemime iyi uydu diyebilirim. Tidalle entegre edince de tadından yenmiyor. Çok teşekkür ederim önerileriniz için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RCA kablo olarak da dual 2RCA-2RCA AUDİO SUPRA aldım. Daha performansı arttıracak kablo öneriniz ne olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.