Şimdi Ara

Nadira Kadirova’nın rahminde sadece erkeklerde olan antijen bulundu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
9.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağımsız olması gereken yargının üstünde siyaset olursa bir telefonla karar verilirse bu hukuksuz devlet anlayışlı, sadece güçlüye hizmet eden anlayış son bulmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

hukuk sadece güçsüzler için
    hocam orası aşikar da ;

Özbekistan hükümeti niye ses çıkarmıyor bu işe, bu Türki Cumhuriyetler'deki siyasiler hep aynı kafada mı yoksa ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuvvetler ayrılığı olmayınca böyle olaylar böyle sonuçlanıyo işte.

• 20 senedir sabrediyor millet bunlara tam 20 sene... içimizde önceki iktidarların bunlardan farkını hatırlamayan bilmeyen milyonlarca insan var.. hepisine de sanki, önceki siyasiler bunlardan çok daha kötüymüş gibi, masallar anlatıyorlar, bunları putlaştırıyorlar..

Şunu kafanıza sokun ! önceki siyasetçiler her konuda ama her konuda şindikilerden daha dürüst, daha demokratik, daha inançlı daha çalışkan idiler.

Eskilerin ağzında artık hep, " ben eski hastane kuyruklarını özlüyorum kelimelerini duyuyorum ! " çok sık duymaya başladım.

Kendi bekalarının derdine düşüp, milletin bekasını unutanlar tarafından yönetiliyoruz.

İspat: İşsizlik % 15 ler düzeyine çıktı ( bu ilan edilen ) gerçek kimbilir kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 20 Mart 2020; 10:36:12 >
  • Eskiden tek farkı sosyal medya var. Örtpas edilen bilgileri artık herkes görebiliyor.
  • Bu konuda verilen takipsizlik kararına pek inanasım gelmiyor ve olaydaki herşey bana karanlık geliyor.
    Umarım hiçbirşeyin üzeri kapatılmaz, gerçek neyse ortaya çıkar.
  • bu ülkede hukuk sadece güçsüzlere işliyor başka birşey de yok
  • Hukuksuzluk öyle bir boyuta geldi ki, artık çalmaları yalan söylemeleri adam kayırmaları falan çoktan geçtik.

Adamlar tüm ülkenin gözü önünde cinayet işleyip sonra da kendilerini akladılar. Yuhlar olsun bize be.
  • tecavüz etmiş ortaya çıkmasın diye de öldürmüş. üstünü karala kapat bitiremediler hala. ama her şey beklenir bunlardan, birde birbirlerini korumaları yokmu. ya bari tecavüzcüyü korumayın ya hadi hırsızı anladıkta !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 20 Mart 2020; 15:0:33 >
  • Bu olay rabia naz olayına dönüyor malesef..

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    çoğusunda belki de daha beter. halk umurlarına bile değil, kral gibi yaşıyorlar. yoksa o kadar türki cumhuriyetten türkiyeye bok temizlemeye, 14-15 saat sigortasız mesai yapmaya niye gelsin insanlar. dünyada türk diye birşey kalmamış. çin soykırım yapar 1 siyasi bile çıkıp açıklama yapamaz, türki kültürler öldürülür, dilleri yok edilir, her alanda her yer de varlıkları silinir ama kimsenin umrunda olmaz buna en başta türkler de dahil.
  • Malum partililerin siyasi ve imam denen tayfası bildiğin tacizci tecavüzcüsü pedofili bunu söylemenin gereği var mı

iş belki imkanlar için bu tip kızları özellikle kazak Kırgız Özbek alıp kullanıp Sonra baş edemeyince ortadan kaldırma çabası bu yüzden kesin eşi ile papaz oldu kurtulmaya çalıştı bu oldu

dostu filandır ama açıklamaz bunlar birde en müslüman müslünanım diyen Tayfa bunu savunanda zaten akraba evliliği çocuk gelin pedofiliyide savunan cinsler işte kafa o kafa farkı Yok.

Daha geçen bir parazit millet vekili denen aha evlerde boş durmayın 3 çocuk tapın dedi neden beyni uçkurunu düşünmekten başka birşey yapmıyor.

Bunları bu tepeye çıkaran halkın ta canı cehenneme asıl omlarında farkı Yok işte ölseler bir bir umrumda olmaz bunlardan farkı Yok.bunkarı destekleyenlerinde çıkarcı parazit zımbırtı hepsi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaşırdık mı ?
    Peki ya koronavirüsü karantina otobüsünden kaçırılan kız.Sosyal medya olmasa duyulmayacaktı bile.

• akp lilere güvenmeyiniz çünkü onlar hak yemekten yalan konuşmaktan asla çekinmezler.
  • kardeş bura türkiye ne beklion
  • Yahu göz göre göre insan öldürülüyor kim ne yaptıysa yaptı ama yazıktır günahtır

• Nadira kadın değil bayan, o yüzden.
  • Rezillik ne desek az işin içinde AKP var ise adalet diye bir kavram ortadan kalkıyor.
  • Deliriyorum usta ya bu olayı duydugumdan beri . İnanıp gibi yapıp inanmadiginiz Allah belanızı versin. Garibin hakkını savunan kimse kalmadı.

• Olen kaidn Nadira Kadirova icin baska bir erkekle iliskisi olamaz mi ? Tamam akla ilk supheli baskasi geliyor... Ama kadinin erkek arkadasi da olabilir. Gizli gorustu de olabilir. Turkiye'de gizli gizli yapilanlar yaygindir malum Mahalle Baskisi vs ..

Olaylara suru bilinci at bakisiyla da YARGISIZ iNFAZ yapilmamali ...

Sonucta DNA desti yaptirilsin sperm orneklerinden...

Erkek diyor ! Ama bu dunyada milyarlarca erkek var .... Hangisi acaba ?

Uyanin ... Sonucta supheli kisi bile ciksa yaklasimlarimiz gercekler uzerine olmali.

Gercekler de ortulmemeli ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.