Şimdi Ara

Nadira Kadirova’nın rahminde sadece erkeklerde olan antijen bulundu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
9.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sustuklarını nerden çıkardınız. Facebook vb. gruplarda sürekli bahsediliyor, tekrar tekrar gündeme getiriliyor bu konu. Bu tür sayfalar çok fazla etkili değil maalesef. Ekşisözlük gibi platformlarda öne çıkması, çıkarılması lazım.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    kuvvetli iddialar ve ifadeler var.

quote:

Ölümden bir gece önce dertleştiği arkadaşı Leyla'nın ifadelerinde neler var?

BBC Türkçe, savcılık soruşturmasındaki tanık ifade tutanaklarını inceledi.

Kadirova'nın gündelik hayatta Leyla adını kullanan, kendisi gibi Özbek uyruklu arkadaşı, ifadesinde, olaydan bir gece önce Kadirova'yla telefonda konuştuğunu, bu konuşmada ağladığını ve milletvekili Ünal'ın kendisini taciz ettiğini söylediğini belirtti.

Leyla Niyazova ifadesinde bunu şu sözlerle aktardı:

"Görüşme sırasında bana 'Patrondan izin istedim. O da vermiyor. Çok sıkıldım, çok bunaldım, her şeyden yoruldum, ölmek istiyorum' tarzında sözler söyledi. Sebebini sorduğumda bana annem, babam üzerine yemin ettirdi. 'Anlatacaklarımı mezara kadar götüreceksin' dedi. Nadira bu konuşmaları ağlayarak yapıyordu.

"Konuşurken 'ben ağabeyimin yüzüne nasıl bakacağım, ölmek istiyorum' gibi sözler söyledi. Konuşmanın ilerleyen aşamalarında, 'bir gün odasında yatarken patronu olan Şirin Ünal'ın yatmakta olduğu odaya geldiğini, odasının kapısını kilitleyip arkasından kendisine sarıldığını, kendisinin de ona tepki gösterdiğini' söyledi. Bu olayın ne zaman olduğunu söylemedi fakat Ankara'daki evde olduğunu söyledi. Kendisine 'evde kimse yok mu, var mı?' diye sorduğumda Şirin Ünal'ın hanımının alt katta yattığını, kendisinin de bağırdığını fakat sesini kimsenin duymadığını söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malum kisinin trafik canavari oglu insan oldurdu, bir uckagit yapip hapis yatmamasini sagladilar. Bunlar boyledir. Yaptiklari her sey yanlarina kar kalir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 21 Mart 2020; 15:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizans Kargası kullanıcısına yanıt
    Kuvvetli kuvvetsiz.. Sonucta iddiadir. Bu isi nden uzatiyorlar ? Yapilsin DNA sperm testleri suphelilerden. Oncelikle siyasilerinkine bakilsin. Sonra siyasi olmayan cevresindeki erkeklere de ...

Bos isler ... Sanki elleri kollari bagli ... Nedir bu uzatmalar. Ulkede dunyada nice sorunlar var . Cozumsuzluge surumcelere birakilacak kadar luksumuz yok. Hemen netlesmesi. DNA testi ile nokta atisi biter ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.