Şimdi Ara

Nail'd [Bu Aralar Oyunsuzluktan Dert Yananlar İçin]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Nail'd [Bu Aralar Oyunsuzluktan Dert Yananlar İçin]

Nail'd bir kaç ay önce çıkmış ATV ve motorlar ile yarışlara katıldığımız MotorStorm benzeri bir oyun pek sesi soluğu çıkmadı çünkü dergilerden internetden gayet düşük notlar aldı ben de oyunu almamıştım.Metacritic'de bakarsanız ortalama puanı oldukça düşük fakat kullanıcıların puan ortalaması 8 civarında.Ben de bu aralar çoğu kişi gibi oyunsuzluktan kıvranırken indirime girdiğini gördüm ve bakıyım diye aldım.Oyun bence gerçekten güzel ATV ve motorlar ile akıl almaz yarışlara katılıyor uçurumlardan uçuyorsunuz.Parkurları oyunun iyi olduğu nokta bir parkurun her yerini 2-3 kere aynı parkurda yarışırsanız görüyorsunuz oyunda boost özelliği ve genel olarak MotorStorm'a benziyor.Oyun grafik motoru Chrome 4 bildiğiniz gibi doğa ve çevre grafikleri çok güzel iken motor ve sürücü grafikleri çok da iyi değil ama yarışırken çok da fark etmiyor.Oyunun bir kötü yani daha sürekli kendini tekrar etmesi ayrı ayrı modlar yarış seçenekleri yok fakat bu aralar oyun sıkıntısı çekiyorsanız benim gibi ilaç gibi gelebilir.

• Ben de bunu arıyorum PS3 için. Nereden edinebileceğimi bilen varsa ulaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
  • baya atraksiyonlu gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.