Güzel gibime geliyo sanki. Videolarını da paylaşır mısınız..?
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Güzel gibime geliyo sanki. Videolarını da paylaşır mısınız..?
Youtube yaz çıkar
tunngle ile oynanıyor mu arkadaşlar ?
dün kurdum arkadaşlar ama ana menü ve oyunda çok kasıyor nedendir anlayamadım.. sistem; HD5730 1 gb,i3-350m,3 gb ram
quote:
Orijinalden alıntı: tfndmr
dün kurdum arkadaşlar ama ana menü ve oyunda çok kasıyor nedendir anlayamadım.. sistem; HD5730 1 gb,i3-350m,3 gb ram
hiç kasmaması lazım 1600 x 900 da oynuyorum bütün herşey en üst seviyede hd4560
Intel Core 2 Duo CPU T7250 2.00Ghz 2.00 GHz 2 GB RAM GeForce 8400m 256 MB Windows 7 32 BİT
benim sistem bu,kasar mı sizce?
bende anlamadım yaa acaba DX kurulmadımı diye manuel olarak kurdum o da kar etmedi,halbuki piyasadaki her oyunu sorunsuz high açıyor olmadı tekrar yükleyeceğim,
quote:
Orijinalden alıntı: sefayksl
Intel Core 2 Duo CPU T7250 2.00Ghz 2.00 GHz 2 GB RAM GeForce 8400m 256 MB Windows 7 32 BİT
benim sistem bu,kasar mı sizce?
ekran kartınız oldukça düşük ama 1024x768 çözünürlükte düşük ayarlarda sanırım oynayabilirsiniz
Listeye ekledik bakalım
Tunngle'a gelin beraber oynayalım Rastlarsanız Tunnge id: victory. oyunda ise: utku sürekli birinci olan bi herif varya işte o benim
once kurayım dedım sonra vazgectım
valla bence oyun pureyi katlar
hep böyle metrelerce uçan araçların olduğu oyun oynamak istemişimdir en son mtv atx i denedim 10 dakka sonra sildim ama bu oyun gerçekten oturulup sonu getirecek oyun ortam bi harika olmuş
bu oyun türünden alınabilecek zevki fazlasıyla veriyor
oyun gerçekten güzel, fakat ayarları 1920 x 1080 yaptığımdan oyundan çıkıyor save etmek için, sonra oyuna girdiğimde tekrar eski ayarlar ile başlıyor. Sorun nedir acaba?
Acaba PS3 için nereden edinebilirim, tavsiye veya teklifi olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme