Şimdi Ara

Nail'd (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Boyutu 2.03 gb

oynayan arkadaşlar konuyu ss ve bilgiler ile desteklerse sevinirim

• bende şimdi baktım mtv atv yi tercih ederim ama kotalılar düşünebilir bence
  • trailerları çok gazdı, 2gb çıkınca şaşırdım ama şans verilmeli diye düşünüyorum. eğer videolardaki eğlence varsa oynatır kendini
  • bende indiriyorum. Hatta MTV ATV ile birlikte iniyor bakalım hangisi güzel çıkacak.
  • İniyor yarın akşama denerim.
  • oyun gayet güzel.. en kısa zamanda arkadaşlarla bir lan partyde denemek istiyoruz.. bir blur ya da split/second kadar zevk veremeyebilir ama deniycez
  • pure oyununu resmen kopyalamişlar
  • Oyunun oynaşı çok hızlı ve gayet eğlenceli. Ayrıca modifiye seçenekleri de mevcut. Kafa dağıtmalık çerez bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DorukHan84

pure oyununu resmen kopyalamişlar

Hemde nasıl
  • Pure oyunun dan iyi mi arkadaşlar?
  • Bence pure bu oyunun yanında sıkıcı kalıyor. Tavsiye ederim. Hele hele 2gb olduğunuda düşünürsek süper diyebilirim.
  • oyun zevkliye benziyor grafiklerde yerinde bi denemek lazim
  •  Nail'd (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukHan84 -- 30 Kasım 2010; 10:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ninapersson

Bence pure bu oyunun yanında sıkıcı kalıyor. Tavsiye ederim. Hele hele 2gb olduğunuda düşünürsek süper diyebilirim.

evet pure gerçekten sıkıcıydı. nail'd ın sıkıcı olacağını pek düşünmüyorum. bugün indirirm bennde.
  • Sıkıcı değil,pistler gayet güzel tasarlanmışlar.

Bence son dönem çıkan en iyi arcade yarış oyunu.

Ama motor ve atv hariç araç seçeneği yok,parça satın alamıyoruz,mevcut parçalardan açılanları kendi stilimize göre takıyoruz motora,atv'ye.

Modifiye kısmı biraz kısır ama saf adrenalin olduğu için zevkli,yarışlar güzel geçiyor.

Tam stres atmalık.

Optimizasyonuda çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 30 Kasım 2010; 12:55:05 >
  • Niye kastığını anlamadıgım oyun. Grafikte öyle pek yok, Dirt2 yi full de bile 60fps oynarken bu dandik grafiklere sahip oyun 45-50 fps lerde ne alakaysa :) Ama eglenceli oyun.
  • resimler nerde bende eve gidince başlicam down işlemine
  • Arkadaşlar bu oyunu kesinlikle kaçırmayın derim. Oyun her açıdan çok iyi. Grafikler, atmosfer ve pistler harika. Nfs hp' yi bitirdim ama bu oyun hp den kesinlikle çok daha iyi. Madem arcade seviyorsunuz alın size arcade.
  • Bu oyundaki sürüş hissi rezil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Bu oyundaki sürüş hissi rezil bence.

Bu kadar arcade bir oyunda nasıl bir sürüş hissi bekliyorsunuz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.