Şimdi Ara

Nakil ardından sözleşme feshi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni taşındığım ilçede Fiber internet altyapısı bulunmuyormuş 8 mbps adsl varmış o da sadece mahallede. Tamam dedim nakli yapalım, adsl çektiler binaya kadar 2 gün içerisinde de eve gelip kurulum yapılacak dediler ama gelmediler. Ben de bugün farkettim ki binamda Uydunet var. Uydunete başvurumu yaptım bayram haftası cuma günü gelip kurulumu yapacaklar. Fakat superonline taahhüdüm 2 ekimde bitecek. Superonline'a kuruluma gelmeyin müsait değilim diyerek 2 ekime kadar oyalayıp 2 ekimden sonra sözleşme feshinde bulunup fiber modemimi ve turkcell tv+ cihazımı da verirsem herhangi bir ücret öder miyim? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bildiğim kadarıyla zaten modemi felan geri iade ediyorsunfirmadan ayrılırken.
    ayrıca 2 ekimde taahütün bitecek,sen oyalamak istiyorsun,ne fark edecek ki? 2 ekime kadar gelmeseler bile senden aylık fatura bedelini alacaklar,sen 2 ekim günü gidip superonline ile ilişkini kesip kapatacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taKamaKa58

Yeni taşındığım ilçede Fiber internet altyapısı bulunmuyormuş 8 mbps adsl varmış o da sadece mahallede. Tamam dedim nakli yapalım, adsl çektiler binaya kadar 2 gün içerisinde de eve gelip kurulum yapılacak dediler ama gelmediler. Ben de bugün farkettim ki binamda Uydunet var. Uydunete başvurumu yaptım bayram haftası cuma günü gelip kurulumu yapacaklar. Fakat superonline taahhüdüm 2 ekimde bitecek. Superonline'a kuruluma gelmeyin müsait değilim diyerek 2 ekime kadar oyalayıp 2 ekimden sonra sözleşme feshinde bulunup fiber modemimi ve turkcell tv+ cihazımı da verirsem herhangi bir ücret öder miyim? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

kesintili nakil talep ettiysen taahhüt yeni adsl hizmeti aktif olana kadar durur.
  • Umarım bi kelime oyunu falan yapmamışlardır... Bir süre istanbulda yokum kurmayın dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.