Şimdi Ara

Nakil hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşim bir liseye yerleşemedi açıköğretime yönlendirilmiş.

Açık ortaöğretim kurumuna yerleştirilen öğrenciler için 7-10 Eylül´de, istemeleri halinde il ve ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca il veya ilçe sınırları içerisinde nakil tercih başvuruları alınarak, 11 Eylül´de nakil yerleştirmesi yapılabilecek. Bu işlemin ardından yerleştirme işlemi tamamlanacak ve 14 Eylül´de eğitim öğretime başlanacak.

Ben anlamadım şimdi yukarıdaki yazıya göre normalbir liseye gidebilmek için 7-10 eylülde tekrar tercih mi yapacak ve bu tercihleri nerede yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: torika

Arkadaşlar kardeşim bir liseye yerleşemedi açıköğretime yönlendirilmiş.

Açık ortaöğretim kurumuna yerleştirilen öğrenciler için 7-10 Eylül´de, istemeleri halinde il ve ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca il veya ilçe sınırları içerisinde nakil tercih başvuruları alınarak, 11 Eylül´de nakil yerleştirmesi yapılabilecek. Bu işlemin ardından yerleştirme işlemi tamamlanacak ve 14 Eylül´de eğitim öğretime başlanacak.

Ben anlamadım şimdi yukarıdaki yazıya göre normalbir liseye gidebilmek için 7-10 eylülde tekrar tercih mi yapacak ve bu tercihleri nerede yapacak?

3 tane nakil haftası olcak

Bu haftalar sonucunda hala yerleşememişse ozaman yukarıdaki sistem uygulanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Askerlik hakkında sorularım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.