Şimdi Ara

nakil olabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okudugum okul evimden uzak servisle gidip geliyorum buda beni asiri yoruyor gitmek istedim okul evimin hemen yaninda ancak oranin puani benim puanimdan yuksek gitmek istedigim okula sordum eylulde puansiz nakil olabilirmis eylul de tekrar gelin konusalim dedi sizce nakil olabilir myim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alp527

Arkadaslar okudugum okul evimden uzak servisle gidip geliyorum buda beni asiri yoruyor gitmek istedim okul evimin hemen yaninda ancak oranin puani benim puanimdan yuksek gitmek istedigim okula sordum eylulde puansiz nakil olabilirmis eylul de tekrar gelin konusalim dedi sizce nakil olabilir myim??

Nakil olabildin mi? benim durumumda senin gibi ama gitmek istediğim okul benden 2 puan yüksekte
  • hayır , bir kaç gün geçsin okula gidip sorucam ,ama yinede cevaplarınızı bekliyorum
  • meraba arkadaşlar adım bünyamin ben sbs puanımla andolu lisesine yerleştim ama sınıfta kaldım şu an 9.sınıfa başlayacam size sorum ben sbs puanımla başka lise ye nakil yapa bilir miyim ?? puanım yetiyor LÜTFEN YARDIM EDİN
  • buny. B kullanıcısına yanıt
    tam bir bilgim yok ama heralde geçersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.