Şimdi Ara

Müşteri hizmetlerindeki ses kaydımı alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce doping adsl Mh aradım ve internet hizmetini nakil yaptırmak istediğimi söyledim fax istediler mail atayım dedim tamam dediler neyse mail attim daha sonra aradılar bana en gec 5 is günü içinde işleminiz hallolur dedi bende özellikle kesin 5 işgünü mu diye sordum evet dedi musteri temsilcisi, neyse 1 hafta sonra aradım yok diyo kesin tarih vermeyiz biz ben dedim yok verdiniz neyse dedim iptal edin istemiyorum tamam dediler falan sonra iptal etmediler arıyorum iptal edin işleminiz sürüyor diyorlar
    Ben de gittim dava ettim işte 4000 tl tutarında bir akrabam avukat şimdi bana o ses kayıtlarını iste mhden dedi nasıl bulabilirim gsm operatörü o saatte aradigimi doğruladı. Mh verir mi o kayıtları yoksa herhangi bir belge çıkarıp mi istemem gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Müşteri Hizmetlerindeki Ses Kaydını İsteme

Müşteri hizmetleri görüşmelerinizi kaydetme ve daha sonraki başvurularınız için saklama hakkınız bulunmaktadır. Bu kayıtlar, anlaşmazlıkların çözümünde veya verilen hizmetin kalitesini değerlendirmede kanıt olarak kullanılabilir.

Operatörden Konuşma Kaydı İsteme

Bir müşteri hizmetleri temsilcisi ile görüştüğünüzde, görüşmeyi kaydetmek istediğinizi doğrudan belirtmelisiniz. Yasal düzenlemeler gereği, çoğu müşteri hizmetleri merkezi görüşmeleri otomatik olarak kaydetmektedir. Ancak, bazı durumlarda kaydın manuel olarak başlatılması gerekebilir.

Müşteri Hizmetleri Konuşma Kayıtları

Görüşme kaydı talebiniz kabul edildikten sonra, kayıt genellikle birkaç gün veya hafta içinde e-posta veya posta yoluyla tarafınıza ulaştırılacaktır. Bazı şirketler, görüşme kaydına çevrimiçi bir platform üzerinden erişim sağlayabilir.

Müşteri Hizmetleri Ses Kaydının Önemi

Müşteri hizmetleri görüşme kayıtları, aşağıdakiler gibi çeşitli faydalar sağlar:

• Anlaşmazlıkların Çözümü: Görüşme kayıtları, müşteri ve şirket arasındaki anlaşmazlıkların çözümünde tarafsız bir kanıt kaynağı sağlayabilir.
    • Hizmet Kalitesinin Değerlendirilmesi: Müşteri hizmetleri görüşme kayıtları, temsilcilerin performansını değerlendirmek ve hizmet kalitesini iyileştirmek için kullanılabilir.
    • Müşteri Geri Bildiriminin Toplanması: Görüşme kayıtları, müşterilerin deneyimleri ve geri bildirimleri hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.

Müşteri Hizmetleri Görüşme Kaydı İsteme Adımları

Müşteri hizmetleri görüşme kaydı istemek için şu adımları izleyebilirsin:

• Müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşme sırasında, görüşmeyi kaydetmek istediğini belirt.
    • Konuşma kaydını e-posta veya posta yoluyla almayı talep et.
    • Kaydın tarafına iletilmesini bekleyerek sabırlı ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1 ay sonra alamazsın, silinmiştir o kayıtlar
  • Çalıştığım şirket de ses kaydı yapılıyor konuşmalar hepsini benim arkadaşım dinliyor yanlış bir durum olduğunda ayırıyor bu hepsinde böyledir. Ses kaydını verme gibi bir durum söz konusu değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Çalıştığım şirket de ses kaydı yapılıyor konuşmalar hepsini benim arkadaşım dinliyor yanlış bir durum olduğunda ayırıyor bu hepsinde böyledir. Ses kaydını verme gibi bir durum söz konusu değildir.

Mahkeme tarafından belge duzenlense kanıt niteliğinde falan diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

quote:

Çalıştığım şirket de ses kaydı yapılıyor konuşmalar hepsini benim arkadaşım dinliyor yanlış bir durum olduğunda ayırıyor bu hepsinde böyledir. Ses kaydını verme gibi bir durum söz konusu değildir.

Çalıştığım yer her gün kavgalık oluyor şirketi basan bile oldu arkanda çok üst birileri olmadığı sürece ses kaydını alamazsın.
  • quote:

quote:

quote:

Çalıştığım yer her gün kavgalık oluyor şirketi basan bile oldu arkanda çok üst birileri olmadığı sürece ses kaydını alamazsın.

Ee haksızlık değilmi bu hakkımı arıyorum ben sonuçta yani illa bi tanıdığımız mi olmalı adalet için?

• quote:

1 ay önce doping adsl Mh aradım ve internet hizmetini nakil yaptırmak istediğimi söyledim fax istediler mail atayım dedim tamam dediler neyse mail attim daha sonra aradılar bana en gec 5 is günü içinde işleminiz hallolur dedi bende özellikle kesin 5 işgünü mu diye sordum evet dedi musteri temsilcisi, neyse 1 hafta sonra aradım yok diyo kesin tarih vermeyiz biz ben dedim yok verdiniz neyse dedim iptal edin istemiyorum tamam dediler falan sonra iptal etmediler arıyorum iptal edin işleminiz sürüyor diyorlar
    Ben de gittim dava ettim işte 4000 tl tutarında bir akrabam avukat şimdi bana o ses kayıtlarını iste mhden dedi nasıl bulabilirim gsm operatörü o saatte aradigimi doğruladı. Mh verir mi o kayıtları yoksa herhangi bir belge çıkarıp mi istemem gerek

alamazsın savcılık kararı olmadan vermiyorlar kayıtlar silinmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ee haksızlık değilmi bu hakkımı arıyorum ben sonuçta yani illa bi tanıdığımız mi olmalı adalet için?

Türkiyeye hoşgeldın dostum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye de yaşıyoruz hocam burada adalet zenginler için ama yinede bir şansınızı deneyin dava açarım diyebilirsiniz belki işe yarar ama değişen birşey olmayacaktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye'deysen evet.

• Savcılık belge veriyor bize ama doping adsl verir mi ses kaydını elimizde operator tarafından o tarihte ve bu saatte doping adsl aradığıma dair belge var kaydı silemez. Peki operator verir mi ses kaydını bize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.