Şimdi Ara

nakil olduğum okula tekrar geri dönebilirmiyim? çok acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
25.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk önce iyi günler.ben 8.sınıfta tercihimi tokı anadolu lisesi yaptım ilk dönemi burada okuduktan sonra başka bir okula nakil oldum ama bu nakil olduğum okulun eğitimini ve disiplinini begenmedim ve tekrar eski okuluma yani tokı anadolu lisesine geri dönmek istiyorum bu mümkün mü?

NOT:bu arada ben 10. sınıfa geçtim ve tokı anadolu lisesinin kontenjanı 9 kişilik boş yeri var.

yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lan olm hiç kimse bilmiyor mu acil diyorum hadi

• Benim bildigim kadarıyla gidip şu anda kayıtlı oldugun okulun görevlilerine dilekçe verip -veli gerekli diye biliyorum- öyle işlem yaptırabiliyorsun, cuma günüde kabul edilip edilmedigi naklinin belli oluyor, ama yine bir şeyleri değiştirmişler diye söylüyordu benim okulun müdür yardımcısı o yüzden tam emin degilim :/
  • çok teşekkürler arkadaşım yani bir sorun çıkmaz diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: thelions17

arkadaşlar ilk önce iyi günler.ben 8.sınıfta tercihimi tokı anadolu lisesi yaptım ilk dönemi burada okuduktan sonra başka bir okula nakil oldum ama bu nakil olduğum okulun eğitimini ve disiplinini begenmedim ve tekrar eski okuluma yani tokı anadolu lisesine geri dönmek istiyorum bu mümkün mü?

NOT:bu arada ben 10. sınıfa geçtim ve tokı anadolu lisesinin kontenjanı 9 kişilik boş yeri var.

yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler.

Büyük ihtimal yapabilirsin. Sadece boş kontenjana gerek var. O da mevcut zaten . Aynı durumda arkadaşım vardı bu sene tekrar eski okuluna döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7163D011A -- 10 Eylül 2013; 11:35:58 >

• çok sağolun kardeşlerim bütün yardım eden arkadaşlara minnetarım.

• MERHABA TEKRAR ESKI OKULUNUZA NAKIL OLABİLDİNİZ Mİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 18 yaşındayım imam hatip açık oğretim okuyorum kaydımı başka okula almak istiyorum ama ailem uzakta onlarla alma şansım yok tek başıma alma şansım varmı? illa ailemmi olması lazım ? LÜTFEN ÇOK ACİL !!!!!!!!!!!
  • edanurkara E kullanıcısına yanıt
    dilekçe lazım, ailenin imzalı dilekçesi olursa olur. en kötü imzalı dilekçeyi okula faks yollarlar. ya da mail yollarlar foto çekip.
  • gandalfthepurple G kullanıcısına yanıt
    tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: edanurkara

18 yaşındayım imam hatip açık oğretim okuyorum kaydımı başka okula almak istiyorum ama ailem uzakta onlarla alma şansım yok tek başıma alma şansım varmı? illa ailemmi olması lazım ? LÜTFEN ÇOK ACİL !!!!!!!!!!!

Öğrenci velisi izni olmadan nakil, sınıf değişikliği yapamaz. Okul dışı aktivitelerine katılamaz.

Önce okul müdürü ile konuşun. Daha sonra aileniz arasın durumu izah etsin ve gerekli belgeleri Fax göndersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.