sipariş iptal edildi, haliyle param iadeyi geri aldı, şimdi tekrar sipariş geçsem iade gelir mi yoksa benim için kampanya bitti mi |
ParamKart’la Giyim, Teknoloji ve Kozmetik Alışverişinde %10 Nakit İade (2. sayfa)
-
-
direkt iade gelmiyor kayıt açılması gerekiyor
-
hepsiburada sepette indirimli ürünlerin siparişi iptal edildiğinde tekrar sepete eklenince indirim tanımlamıyor,param ın böyle bir politikası olduğunu sanmam,tekrar siparişe indirim gelir,velevki gelmedi kayıtla alınır diye düşünüyorum.
-
kendi soruma kendim cevap vereyim; iade sorunsuz geliyor, tecrübe edilmiştir...
-
Us polo websitesi 15 dk içinde iade yattı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburadadan sanal kart ile teknolojik ürün aldım gecerlimidir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuç nedir hocam?
-
Müşteri hizmetleri hb pazar yeri olarak geçtiği için iade olmaz dedi
Geçmiş olsun hocam. Pazar yeri de yeni çıkmış sanırım.
-
Evet hocam iptal ettim bende siparisi
Amazonda durym nedir? pazaryeri mi ?alışveriş yapıp iade alan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyner alımda nasıl oluyor deneyen var mı
Boyner için kayıt açmak gerekiyor. Ben 1346 TlL. lik alışverişe gelmeyince kayıt açtım. Bu kez 135 e yakın iade gelmesi gerekirken 108,68 Tl iade geldi. Sitesine baktım boyner için bir kampanya daha var, orada %8 iade yazıyor. kayıt açtığımız halde manuel olarak %8 boyner iadesi yatırmışlar. Oysa sitesinde boyner giyim geçiyor ve %10 iade gelmesi gerekiyor. Yarın tekrar kayıt açıp 30 TL ye yakın iadeyi isteyeceğim.
-
Amazon.com.tr deneyen oldu mu iade geliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X