Şimdi Ara

NALET OLSUN BÖYLE OYUNA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • of ya banlanmıyalım die 100 silk aldık ... şimdi yinemi korkucaz yahuuu.

joymax haddini aşıyorsun!
  • ama loader kullanıcaksanız güvenilir bi loader...

ox33 org un maymun şekilli loaderini tavsiye ederim ne zamandır kullanıyorum ban yemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDoruk

ama loader kullanıcaksanız güvenilir bi loader...

ox33 org un maymun şekilli loaderini tavsiye ederim ne zamandır kullanıyorum ban yemedim

Bende onu kullanıyorum 4 kere ban yedim
  • Buna rağmen NOBAN

Nicki sildim nolur nolmaz, buraya konulan resimler google a düşüyor :S gm in biri görür falan mazallah

NALET OLSUN BÖYLE OYUNA
  • çok acaip ya bende yeni char açmayi düşünüyordum. silk alindiği halde ban yiyorsa eywahh...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JesToKa

Bu Charımda Ban yerse Bu oyunu Silerim Kafamdan İllegal Program kullanmadan bu oyunda nasıl ilerlemeyi düşünüyor bazıları ne kadar dayana bilicen elle kasmaya 90 ola bilicenmi 90 ı geçtim 80 onu da geç 70 belki !!!

76 ve devam edicek(sınavlar bitsin silk alıp tekrar kasmaya başlıycam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 4 Kasım 2008; 15:17:47 >
  • @Jestoka @_aNaToLia_ grup dalıcam size

Birtek ben kaldım tabikide siz daha sp farmınızı bitiremediniz 2ciye banlanıyorsunuz ben farmımı bitirdim 76Lv oluyorum akşama (:
    Sizin kullandığınız programlarını hepsini hata fazlasını ben kullandım sonuç ortada.
    Herşey para demek değil bir yerden sonra sıfat meselesi

JM Affetmez

Sizi kızdırmak çok hoşuma gidiyor yahuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevoLite

@Jestoka @_aNaToLia_ grup dalıcam size

Birtek ben kaldım tabikide siz daha sp farmınızı bitiremediniz 2ciye banlanıyorsunuz ben farmımı bitirdim 76Lv oluyorum akşama (:
    Sizin kullandığınız programlarını hepsini hata fazlasını ben kullandım sonuç ortada.
    Herşey para demek değil bir yerden sonra sıfat meselesi

JM Affetmez

Sizi kızdırmak çok hoşuma gidiyor yahuu

Akşam dedim ki bi de artık sun çıkcağı falan yok ümidi kestim gece noba lwl başlatayım dedim sabah bi telefon banlandık diye charıma giriyim dedim benim noob da banlanmış Joymaz bizi istemiyo ben bunu anladım çekemiyor fesat herifler

• quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Bu Charımda Ban yerse Bu oyunu Silerim Kafamdan İllegal Program kullanmadan bu oyunda nasıl ilerlemeyi düşünüyor bazıları ne kadar dayana bilicen elle kasmaya 90 ola bilicenmi 90 ı geçtim 80 onu da geç 70 belki !!!

bkz: (sınavlar bitsin silk alıp tekrar kasmaya başlıycam)

sakın ha hitsugayam alma banlanıyormu la. herkez

• Demek Joymax'ın gözünü iyice para bürümüş. öle 50 150-200 silk yüklemeyle charı garantiye alamıyoruz. 500-1000 silk istiyor galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

quote:

Orjinalden alıntı: KingDoruk

ama loader kullanıcaksanız güvenilir bi loader...

Bende onu kullanıyorum 4 kere ban yedim

hayret ben yemedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

bkz: (sınavlar bitsin silk alıp tekrar kasmaya başlıycam)

sakın ha hitsugayam alma banlanıyormu la. herkez

Farkmaz banlanırsakta çekeriz bi bankai dalarız joymaxin binasına açtırırız icabında

• Oh ben banlanmamışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Buna rağmen NOBAN

Nicki sildim nolur nolmaz, buraya konulan resimler google a düşüyor :S gm in biri görür falan mazallah

NALET OLSUN BÖYLE OYUNA

bi nickini saklamışlar ben soliim warior eromuydu ole bişiler

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

Oh ben banlanmamışım

tüh
  • geçmiş olsun dostum yha boş ver takma diyecem ama bazılarımızda sro hayatın bi parçası olmuş durumda üzülmemek elde deil
  • Acaba ilaçlı Tb0t kullananlara ne olcak? loopback fln var onda. Hani sağlam ise başlıyacma kullanmayada
  • bende yan char kasmayı düşünüyordum yeni hevesim kırıldı 500k sp kas sona banned
  • bir şey sorucam acaba plvl de ban sebebi mi yani dikkat ederseniz hep sp kasılan charlar ban yemiş
  • Arkadaslar Bu nasıl iş 90 lv ler 1200 silk li charlar SAtılıkta olan charlar hep ban . Neden oluyor nasıl oluyor herkes bişey söylüyor ama yeterli değil bence bi bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.