Şimdi Ara

NALET OLSUN BÖYLE OYUNA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Babel de 1 kişi bile banlanmamiş
  • iLhan epin Le silk almayalım bundan sonra ban yersekte geri çekeriz giden sp yemi acıyım giden zamanamı giden parayamı anlamadım en iyisi hepsine acıyım bide arkadaşlar illegal programlar kullanmayın onlarda BAN sebebi ola biliyormuş örnek :clintliss vs .
  • quote:

Orjinalden alıntı: TniesT

Babel de 1 kişi bile banlanmamiş

Enteresab Bir oLay BişeyLer yolunda gitmiyor demek :) GM size TorpiL geçiyor ola bilir yada Ban Layan GM sizin Server a Bakmıyor Gibi durumlar ola bilirmi acaba ?
  • Öncelikle Tüm banlanan char sahiplerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...
    Ben belkide bugüne kadar en fazla 400 silk almışımdır. Ama nerdeyse çoğu illegal programı kullandım botundan tut media.pk2'sine kadar rumata loader'den tut 0x33 maymun simgeli loader'e kadar ama ne hack nede ban yedim yani anlatmak istediğim birazda şans meselesi Ama premium alırsanız bu durum ortadan kalkıyo diye biliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sHoRT_DaGGeR

Öncelikle Tüm banlanan char sahiplerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...
    Ben belkide bugüne kadar en fazla 400 silk almışımdır. Ama nerdeyse çoğu illegal programı kullandım botundan tut media.pk2'sine kadar rumata loader'den tut 0x33 maymun simgeli loader'e kadar ama ne hack nede ban yedim yani anlatmak istediğim birazda şans meselesi Ama premium alırsanız bu durum ortadan kalkıyo diye biliyorum...

BazıLarı Sıfat MeseLesi Diyo ama onun da charı banlandı sonradan hehe
  • tum gm leri ben burda kınıyorum kfur yasak yasak olmasaydi aslında ben soleyeceklerimi biliyorumda neyse
    nalet oLsun icimdeki bu sro sevgisini A.Q su dusuk gM Ler
  • Oyunda herkez bot kullanıyor yani geneli desekte olur silk alıpta banlanan kişi sayısı çok az ama tabikide bot ve loader gibi programlar kullanırsanız elbet birgün ban yeme ihtimaliniz var bence 80 üstü olunca bot olaylarını bırakın o noktadan sonra charı tehlikeye atmamak lazım 80 lvlden sonra sp farm olyınıda bence elle party yaparakta az çok halledile bilir hem bota vereceniz parayı sadece pre plus yatırırsınız oda sizin hem kasılmanız hemde sp kasmanızda çok yararlı olur.

DipNot: Geçmiş olsun.
  • paypaldan bahsedilmiş de biz charlara e-pin ile silk yüklüyoruz
  • E artık oyunda hiçbir güvence kalmadı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: i y i m s e r

Oyunda herkez bot kullanıyor yani geneli desekte olur silk alıpta banlanan kişi sayısı çok az ama tabikide bot ve loader gibi programlar kullanırsanız elbet birgün ban yeme ihtimaliniz var bence 80 üstü olunca bot olaylarını bırakın o noktadan sonra charı tehlikeye atmamak lazım 80 lvlden sonra sp farm olyınıda bence elle party yaparakta az çok halledile bilir hem bota vereceniz parayı sadece pre plus yatırırsınız oda sizin hem kasılmanız hemde sp kasmanızda çok yararlı olur.

sen elle kas 80 den snra da bakalım kaç senede 90 ola bilcen farmlı iken 20 30 lw char kasmaya benzemiyo bu işler

• artık oyunu içine ettiler yha
  • quote:

Oyunda herkez bot kullanıyor yani geneli desekte olur silk alıpta banlanan kişi sayısı çok az ama tabikide bot ve loader gibi programlar kullanırsanız elbet birgün ban yeme ihtimaliniz var bence 80 üstü olunca bot olaylarını bırakın o noktadan sonra charı tehlikeye atmamak lazım 80 lvlden sonra sp farm olyınıda bence elle party yaparakta az çok halledile bilir hem bota vereceniz parayı sadece pre plus yatırırsınız oda sizin hem kasılmanız hemde sp kasmanızda çok yararlı olur.

sen 90 ff elinle yap ben oyunu bırakacam..Botsuz 80 den sonra elle kasıp 90 ol ben yine oyunu bırakacam.HODRİ MEYDAN..

• 80'den 90 lvl olmak için elle kasarsam seneler mi lazım yahu gidin ya siz kasmayı bilmiyorsunuz yada oyundan çakmıyorsunuz çok mu zor yani 90 lvl olmak bot kullanma git pre plus al 2 ay düzgün kasacağınız party bulmaya bak 90 nasıl olunuyormuş gör en basidi elbet sana yardım edecek dostlar bulunsun hem elle kas hemde seni kasacak adamda bulduktan sonra 90 lvl olmak zor değildir kendiminde 90 lvl charı var ve bende belirli bir lvl kadar botla kastım ama 80 lvl üstü olduktan sonra ben charımı tehlikeye atamam özellikle farm için pre alıp elle kasmak sanki salaklıkmış gibi söylemenize şaşıyorum elle kasmadıktan sonra bu oyunu oynamak değil oyunu izlemek olur herşeyi bota bağlamayın tabiki ban yersiniz.
  • Ne yaparasak yapalım artık herşeyin sebebi ban
  • quote:

80'den 90 lvl olmak için elle kasarsam seneler mi lazım yahu gidin ya siz kasmayı bilmiyorsunuz yada oyundan çakmıyorsunuz çok mu zor yani 90 lvl olmak bot kullanma git pre plus al 2 ay düzgün kasacağınız party bulmaya bak 90 nasıl olunuyormuş gör en basidi elbet sana yardım edecek dostlar bulunsun hem elle kas hemde seni kasacak adamda bulduktan sonra 90 lvl olmak zor değildir kendiminde 90 lvl charı var ve bende belirli bir lvl kadar botla kastım ama 80 lvl üstü olduktan sonra ben charımı tehlikeye atamam özellikle farm için pre alıp elle kasmak sanki salaklıkmış gibi söylemenize şaşıyorum elle kasmadıktan sonra bu oyunu oynamak değil oyunu izlemek olur herşeyi bota bağlamayın tabiki ban yersiniz.

ben bu oyunu kasmak için degil pvp cariyer yapmak için oynuyom zevk meselesi anlıycan...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.