Şimdi Ara

nankang mı kumho mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
18.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 18 inch evet ama aldığımız yerde farklı boyutları da mevcuttu.gerçi senin dediğin bütçeyi biraz aşıyor ama :(

ben zaten içinde siyahlı bi jant daha güzel olur maksatlı örnek verdim.camları filmli gri araca benim tercihim bu tarz bişi olurdur yani.
    denzel vw forumlarına bi dalsana orda belki 2. el fln satan olur.yakınlarındaysa gider bakar incelersin jantı.istanbulda olsan sırf sanayileri dolaşsan bi ton jant bulurdun bence.burda imkanlar daha çok biliyosun.

acele etme ama sakın.bütçen de sınırlı belli ki.iyice araştır.en azından içine sinen bişi bulursun elbet.
    16" sana gidecek janta rastlarsam sitede veya orda burda haber veririm...ama dediğim gibi bence acele etme hiç :)
  • arkadaslar dusunuyomda aslında bızım arabanın kalıbı war 205 lastık te kaldırır gıbıme gelıyo.yanı arac 75 hp 1.6 motor 205/45/17 lastık kaldırırmı wede arabanın cok kaybı olurmu yanı benım son hızla fln ısım olmaz hızdan kaybetmesı cok onemlı dıl ztn en fazla 190-200 yapıyodu sımdı 170-180 yapsada bısey degısmez en onemlı faktor benım ıcın benzın sarfıyatı yanı gozle gorulur bı fark olurmu sızce anlarmıyım yanı...bıde cekıste cok kayıp olurmu...yanı suana kadar bunun hakkında cok dusundum ama bırsuru lastık capını buyultenler war jant ıcın mod ıcın yanı baya bı fazla bunlar bu saydıklarımız goz onune almıslarmı yada bu faktorler pek anlasılmıyomu...???
  • Konu gerçi kapanalı çok olmuş ama Nankang kullanıyorum ve inanılmaz memnunum, tavsiye ederim.
  • kumho kh-17 aldim 195/50/16 ve hic memnun degilim kalas gibi lastik hic yumusamiyo 30 derece sicakta bile hic iyi degiltutunmasi! tavsiye etmem ama polo classic performans arabasi degil uyar ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaaaaa bu konu hortlamis ta 2007'den adam lastigi aldi ustune 3 takim daha eskimistir bende hic dikkat etmiyorum :))

• konu kapansa da durum güncel olduğundan ben de sormak isterim. nankang kullanıcıları memnun mu acaba? Bir de marshall önerdiler.
    Açıkcası markalara 500-600tl vermek yerine iyi ve ekonomik kış lastiği seçmek daha makul gibi geliyor
  • Dediğiniz markaları kullanmış arkadaşlarım var. Bu markalar içinde en iyisi kesinlikle Kumho'dur.
  • Nankang as-1 kullaniyorum çok çok iyi bir lastik...
    acikcasi ben sunu ogrendim....lastik kagucugunda slika varsa o lastik sessiz ve islak zeminde de kuru zeminde de çok iyi oluyor.....yoksa çok iyi olmayabiliyor....silikali lastik digerlerine gore biraz daha acik renk oluyor parliyor.....silikali olmayanlar simsiyah oluyor...
    Buna dikkat ediyorum lastik alirken ve şimdiye kadar yanilmadim....cooper cs6 aldim silikali superdi....
    Nankang as-1 aldim slikali o da super....

• Ben 205/40/17 kumho kullanıyordum rezalet bir lastikti. Yer ıslakken direk kendini bırakan kuru yolda bile kayan bir lastik. Konfor zaten sıfır. Benim hiç hoşuma gitmedi. Diğer markayı hiç duymadım yorumum yok. Ucuz ve iyi dersen dunlop u tavsiye edebilirim çok iyi olmasa da kumhodan daha rahattım. Birde iyice ucuz olsun dersen kormoran diye bir marka vardı michelin'in alt kuruluşudur. Michelin bayii olan bir arkadaşım tavsiye etmişti bir kontrol et istersen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.