Şimdi Ara

Nano 6th Gen VS Sony NWZ-E465

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kararsız kaldım bu iki MP3 arasında, iki ürünün özellikleri neredeyse aynı, aralarındaki en büyük iki fark video oynatabilme ve dokunmatik ekran. Nano video oynatamıyor fakat dokunmatik olduğu için şarkıları daha çabuk bulabiliyorsun ki ben hiç sevmem öle iki saat tık tık basmayı şarkıyı bulana kadar o yüzden Nano bir adım önde benim gözümde, Sony ise video oynatabiliyor ve yanında EX serisinden oldukça kaliteli bir kulaklık veriyor ve ekranı daha büyük ve daha şık. Siz olsanız hangisini alırdınız, bu ürünleri kullanalar varsa lütfen yorum atsınlar. Teşekkürler...

http://www.amazon.com/Sony-NWZE465BLK-Walkman-MP3-player/dp/B005EQS9KS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1341496914&sr=8-1&keywords=sony+nwz-e465
    http://www.amazon.com/Apple-Graphite-Generation-NEWEST-MODEL/dp/B002M3SO0G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1341498993&sr=8-2&keywords=ipod+nano

• Ben olsam Sony alırdım. Bana göre ses kaliteli olmadıktan sonra o cihaz benim için kullanım dışıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Ben olsam Sony alırdım. Bana göre ses kaliteli olmadıktan sonra o cihaz benim için kullanım dışıdır

Baya bir araştırmadan sonra Sony'de karar kıldım, dediğin gibi ses kalitesinin çok iyi olduğu söyleniyor. Nano'nun 10 saate kadar pil ömrü ve kısık ses problemi varmış açıkçası bunlar soğuttu beni üründen çünkü yüksek sesli ve uzun süreli müzik dinleyen biriyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

quote:

Ben olsam Sony alırdım. Bana göre ses kaliteli olmadıktan sonra o cihaz benim için kullanım dışıdır

Baya bir araştırmadan sonra Sony'de karar kıldım, dediğin gibi ses kalitesinin çok iyi olduğu söyleniyor. Nano'nun 10 saate kadar pil ömrü ve kısık ses problemi varmış açıkçası bunlar soğuttu beni üründen çünkü yüksek sesli ve uzun süreli müzik dinleyen biriyim...

Sende benim gibi biriymişsin :D. Dokunmatik erkan olması seni yanıltmasın. Ama eylül ekim gibi yeni iPod Nano tanıtılabilir. İstersen bekle

• quote:

quote:

quote:

Sende benim gibi biriymişsin :D. Dokunmatik erkan olması seni yanıltmasın. Ama eylül ekim gibi yeni iPod Nano tanıtılabilir. İstersen bekle

Ne yazık ki bekleme gibi bir şansım yok çünkü akrabam bu hafta gidiyor yurt dışına ve yaz sonunda geri gelecek, 400-500TL bayılıp buradan da alamayacağım için yeni Nano'yu Sony en cazip seçenek şu anda. İlgilendiğin için teşekürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yazık ki bekleme gibi bir şansım yok çünkü akrabam bu hafta gidiyor yurt dışına ve yaz sonunda geri gelecek, 400-500TL bayılıp buradan da alamayacağım için yeni Nano'yu Sony en cazip seçenek şu anda. İlgilendiğin için teşekürler

Hmm siz bilirsiniz. Rica ederim, her zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.