Şimdi Ara

Nano glass mı? Temperli cam mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
246.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5D temperin üstüne nano yapıştırıp kullan
  • Nano

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunun bir karşılaştırılması yok mu ya zore 9h nano glass var birde 6d termerlenmiş glass var.şu ana kadar hep temperlenmiş kullandım ekranda hiç kırılma olmadı
  • Namo eğimli сihazlarda

• 6s için bir nano glass önerebilecek olan var mı kullanıp memnun olan?

• geçen gün arkadaş iphone 8 i berberde 2 karıştan yere düşürdü öndeki temperli cam tuz buz oldu ama ekrana bişey olmadı, eminim ki nano olsaydı ekran perte çıkardı
    birde bu uv ile uygulanan camlar var onlar nasıl acaba
  • Nano; ince olması ,temperli cam gibi kenarlardan kırılmaması birde ekrana daha temiz kolay yapışması avantajlarıdır.

Temperli; Nanoya göre çok daha parlak ve kaygan yani cam hissi daha fazla , Nanoya göre çizilmesi zor (Nano kolay çiziliyor 4-5 ayda üzerinde kılcal çizikler çoğalıyor), bunun dışında Nanoya göre avantajı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zangieff

5D temperin üstüne nano yapıştırıp kullan
  • amaç telefon ekranını korumak sizce hangisi daha iyi koruma sağlar su an otterbox ın kırılmaz cam urununu kullanıyorum telefonum yere düştü ve kırılmaz cam köşeden çatladı yani gayet güzel bir koruma sağladı. nano ürünlerde bu şekilde koruma sağlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Nano glass diyen gecen ekran koruyucular likit cam malzemeden yapiliyor, bu sayede cok ince oluyorlar. Temperli cam ekran koruyucular adi ustunde temperli cam malzemeden yapiliyor ve kalindirlar. Ikisinin de sertlik derecesi 9H olarak geciyor. Ekran koruyucu taktiginda home tusu gomulmesin ve kenarlari kalkik olmasin istiyorsan, nano glass olanlardan almani tavsiye ederim.

- PET ekran koruyucu (jelatin)
    - Temperli cam ekran koruyucu (kalin cam - jelatin degil)
    - Nano glass ekran koruyucu (likit ince cam- jelatin degil)
    - 3D kavisli ekran koruyucu (kalin cam - on yuzu tam kaplar)

Standart kirilmaz camlar, Spigen, Buff vb. bile olsa cok kotu duruyor. Hem çok kalın, Home tusu gömülüyor. Hem de kenarlari tam oturmuyor, havada kaliyor. Nano glass diye geçen ince camlardan almani tavsiye ederim. Kargo dahil 15-20 TL civarına satılıyor cesitli sitelerde. Bunlari yapistirirken iyi hizalarsan kenarlara tam oturuyor. Varlığını bile unutuyorsun. Ben 7 Plus'a kadar tum cihazlarimda (5, 5S, 6, 6S) hep temperli cam kullandim ama artik nanoya gectim. Dokunmatik hissiyati acisindan en guzeli hic koruyucu kullanmamak ama insan guvenemiyor. Ayrica temperli ve nano camlar arasinda ben dokunmatik hissiyatinda bir fark gormedim.
    Hocam az önce Galaxy A7 2018 telefona kırılmaz cam yaptırmaya gittik. Telefoncu Nano yapalım, en kalitelisi ve iyisi bu dedi. Tamam dedik. Aynen jelatin gibi esniyor. Telefon kıvrımlı yani Edge ekran olmadığı halde bunu tercih etmemizi söyledi. Bir de silikon kılıf ile işçilik dahil 70 lira verdik. Fiyat fazla ama işçiliği adam yaptı kendi. Nano camın resmini atıyorum. Sizce doğru seçim midir?

Nano glass mı? Temperli cam mı?

Nano glass mı? Temperli cam mı?

• Temperli tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Nano glass guzel secim. Iyi hizaladiysa kalkmaz, toz toplamaz. Uzun sure sorunsuz kullanirsin. Hayirli olsun.

• Youtube da temperli ve nano cam kıyaslamaları var. Ekleyim buraya fikir versin.

• Merhaba arkadaşlar iphone 7 plus için nano mu yoksa 5d cam olandan mı almalıyım herkes fikir veriyor kullanan arkadaşlar link verirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

Youtube da temperli ve nano cam kıyaslamaları var. Ekleyim buraya fikir versin.

yani videoya göre nano daha iyi çıkıyor öylemi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.