Şimdi Ara

Nano glass mı? Temperli cam mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
4
Favori
244.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nano glass ekranın tamamını kaplıyormu ? kenarları kavisli oldugu ıcın bi süre sonra hava kabarcıgı olusturmayan bişey lazım bana incelerden, yardımcı olabilecek varmı iphone7 için.
  • Kavisli ekranlarda nano, tam yapisiyor. Tempered ise havada kalip toz aliyor koselerden. En iyisi jelatinsiz kullanmak. Hissiyati daha guzel.
  • 6s cihazımda nano kullanıyorum, hissiyatı harika kesinlikle öneririm.
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    En iyi demissiniz ama ekrana bile oturmuyor dogru durust
  • Nano cam taktırdım herif 40 lira aldı benden. Bakalım nasıl ilk defa nanocam taktırdım
  • Temperli cam, nano cam ve 5D temperli cam, her üçünüde kullanmış biri olarak sıralama yaparsam...

1 - 5D temperli cam (açık ara önde)

2 - temperli cam

3 - nano cam

Bana göre 5D uygulamalı müthiş ben çok memnun kaldım, fakat takan kişinin çok iyi bir işçilik sergilemesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parcequil -- 14 Aralık 2017; 14:1:11 >
  • Nano sanki yokmuş gibi .. korumuyomuş gibi hissettieiyı bende

o yüzden almadım

gerçekten çizilemye karşı falan koruyomudur acaba ?

Telefonu jelatinsiz kullandım bi yıl ve ekranda tırnak izlerim var ..

acaba nano daha fazla oluşmasını engeller mi
  • Nano diye geçenlerin dokunma hissi kötü, plastik gibi geliyor parmağa. O yüzden temperli cam tercih sebebi benim için. Varsın yarım milimetre kalın olsun önemli değil.
  • 5D aldım memnunum şimdilik
  • peki bu nasıl arkadaşlar ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

6s cihazımda nano kullanıyorum, hissiyatı harika kesinlikle öneririm.

Hocam link falan var mıdır ürünün
  • spigen cam koruyucu harika nano denemedim. Denildiği gibi home tuşunu gömmüyor spigen markalı olanlar. Bilginiz olsun. 4 senedir vazgeçilmezim.
  • 5D ekran koruyucuyu nereden alıyorsunuz acaba ?
  • 5d Temperli kesinlikle,

tam kaplıyor hiç boşluk yok ve dokunmahissi nano ya göre daha iyi ..
  • Temperli camlar adı üstünde sertleştirilmiş camdır arkadaşlar. Hissiyatı orjinal ekran gibi olsa da darbeleri sönümleme kabiliyeti nanoglasslara göre düşüktür.

Yani ister 3d ister 5d olsun temperli bir ekran koruyucuyu elinizle kırabilirsiniz. Telefona takıldıktan sonra da kuvvetli bir darbede çatlarlar.

Nanoglass (plastik katkılı) ekran koruyucular hem esnektir, hem incedir hem de ekrana gelen darbeyi sönümler. (Darbe tüm ekrana yayılır)

Yani temperli camları kalın görüp bunlar daha iyi korur zannetmeyin. Korumaz mı elbet korurular ancak şiddetli bir düşüşte temperli cam kırılacaktır.
  • temperli cam olanlar çok çabuk kırılıyor, dayanıklı olmuyorlar.
    buff film denilen tarzda silikon-jelatin gibi bir malzeme var, bunlar da çok kalın kalıyor, home tuşu gömülüyor ve zamanla renginde sararma gördüm. belki benim aldığımın kalitesi ile ilgilidir.
    en uzun süre ise sıradan bi telefoncudan aldığım 5-10 liralık jelatinleri kullanabildim tempered camdan daha dayanıklı oldukları kesin. videolardaki gibi anahtarla tornavidayla telefona girişmediğimiz durumda çizilmeye karşı zaten koruyor.

temperli cammış buffmış bilmemne hikaye bana göre, hepsi pazarlama işi. 40-50 lira vermeye gerek yok bi cam filmine. tak 10 liraya jelatin, biraz da dikkatli kullan telefonu her türlü yeter.
  • nano hocam
  • 5D’ye benzer bir şey kullandım ama kılıf takınca baloncuk oluştu. Siz kılıfsız mı kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omondoles -- 26 Mart 2018; 20:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Kesinlikle nano

Evet
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.