Şimdi Ara

NanoKatalog Firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar NanoKatalog firmasından ürün alıcam fakat fiyatların bazıları gerçekten ucuz geldi. Alışveriş yapan arkadaşlarımız var mı memnun olan veya sorunu olan bana bilgi verebilirmi. Site ne kadar güvenli.

• ne alıyorsun hocam? marka model yazarsan..
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    (Corsair Hydro Series H45) Sıvı Soğutucu hocam
  • fiyat uygun ama bu adamlar amazondan alıp size gönderiyormuş. stok sorunu oluyormuş.

muhtemelen bu ürün kampanyalı iken fiyatı girdiler ama şu an 55 avro, zaten daha pahalıya geliyor. alırsan gelmeyecektir büyük ihtimalle.

telefonlarını arayıp sor önce istersen.
  • nanokatalog güvenilir gelen urunu dah kontrol edemedim ama.ram leri bekliyom. asrock ab350 pro4 anakart ve ddr4 ram sipariş verdim. anakkart geldi. ram leri beklemedeyim.bazı ürünlerin tedariklerinde gecikme oluşabiliyor. nedenini bilmiyorum. 5 7 işgünü diye bişeyler yazılmış tedarik süreci ile ilgili. tederşk edilemiyorsa alışlverişin iptalini isteyecem bakalım. anakartta bi sorun yaşamadık ama. ram elime ulaştı sıkıntı yok ama 5 ila 7 iş günü tedarik süresi tutmuşlar dikkat etmenızede fayda var. ama %100 güvenilir bir site ne anakartta bi sorun oldu nede ram de şu an bu yeni sistemden yazıyorum size. tedarik süresi bu ürünün kolay bulunmasına bağlı değişebilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feris -- 21 Mart 2018; 16:11:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.