Şimdi Ara

nanokatalog güvenilir ama ürün gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nanokatalog'tan 04.12.2017 tarihinde GTX 1070ti sipariş verdim. Sipariş verirken 50 kere aradım sordum. Ürünün 7 gün içinde geleceğini söyledi. Sonra buraya ve bazı Forum sitelerine baktığımda ürünlerinin 7 gün içinde değil 15 - 30 güniçinde gelmediğini bir çok kişi yazmış. Bende şüpelendim tekrar aradım olur mu öyle şey millet klavye delikanlılığı yapıyor, internette önüne gelen konuşuyor, rakip firmalar yazmıştır, çok büyük sitelerin bile bir sürü şikayeti var dedi benimde içim rahatladı ve ürünü beklemeye başladım. Beklerken 50 kere daha aradım Cumaya kadar gelmezse paran iade dedi. Bugün 15.12.2017 Cuma param iade edildi. Ama bu firma ürünleri yurt dışından sipariş ettikleri için gerçekten 15 ile 30 gün içinde geliyormuş. Sitede yazdıkları gibi 5 ile 7 iş günü gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nanokatalog ürünleri Amazon'dan alıyor. Eğer satın aldığın ürün ileride bozulursa Türkiye'deki yetkili servisler bakmıyor. Bu tür aracı sitelere para kaptırmak yerine Amazon'da hesap açıp kendin sipariş vermen daha mantıklı. Üstelik elektronik ürünlerde 2 yıl Amazon garantisi var. Bir sorun olursa ürünü gönderiyorsun, ya yenisiyle değiştiriyorlar ya da para iadesi yapıyorlar.
  • Nanokatalog'dan alışveriş yapılmaz.Garanti yok bir şey yok.Gider kendim alırım amazondan garantisiz alcak olsam.Bence böyle bir hata yapmayın.Tr'de garantili olan ekran kartı alın.
  • Bazı ürünler ellerinde oluyor stoktan gönderim diyor. Genelde basit ürünler bunları alabilirsiniz ama on sipariş vermek gereksiz git kendin al amazondan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önsipariş vermedim 5 - 7 gün içinde yurtdışından gelecek denildi ama ürün gelmiyor. Bazı kişilerin internet sitelerine yazdıklarına göre nanokatalog'un ucuz olmasının sebebi bekletip duruyorlarmış beklerkende milletin parasıyla dolar, euro yükselince kar yapıyorlarmış. Kar yapıp öyle gönderiyorlarmış milletin ürününü yada parasını.

• ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Kendi garantilerini veriyorlar, o konuda da en azından şimdilik verdikleri garantiye sadıklar hocam.
  • Nanokatalog ürünleri Amazon'dan alıyor. Eğer satın aldığın ürün ileride bozulursa Türkiye'deki yetkili servisler bakmıyor. Bu tür aracı sitelere para kaptırmak yerine Amazon'da hesap açıp kendin sipariş vermen daha mantıklı. Üstelik elektronik ürünlerde 2 yıl Amazon garantisi var. Bir sorun olursa ürünü gönderiyorsun, ya yenisiyle değiştiriyorlar ya da para iadesi yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda gördüğüm en saçma işlere el atan site. Buradan büyük parça sipariş verilmez.

Fan alın macun alın kasa alın ama sakın büyük işlere girmeyin. Onlarca başlık var bu site ile ilgili. Yaptıkları terbiyesizlik ve kurnazlık.

Yıl olmuş 2018 stokta olmayan ürünleri stokta gösterip milletin zamanını parasını almak saçma.

İlk önce kendilerini düzeltsinler biz yorumları düzeltiriz.

• 730 liraya 512gb sm961 ssd aldım 2 tane havale ile ödeme seçtim ve 2 gün sonra ödedim bakalım nezaman elime ulaşacak. Açıkçası sıcak fırsat ürünüydü şuanda nanokatalogda 1000 lira amazonda da kendisi satmıyor diğerleri de daha pahalı. Bakalım nasıl olacak ürünler

• Eğer alacağınız ürünün altında 5 - 7 gün içinde gelecek yazıyorsa yurtdışından 1 ay içinde gelir eğer yarın kargolanır yazıyorsa hemen kargolarlar.

• Anakart aldim bir kere stokta vardi hemen gonderdiler. Eger ayni gun kargo ibaresi yoksa kac gunde gelecegi belirsiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.