Bildirim
Nanokatalog güvenilir bir site mi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
:Gelir gelmesine ammmaaaa anca 2 ay. Bende almıştım ve 2 ayda gelmişti. -
0850 259 6263
Bu numarayı arayıp Pınar hanımla görüşmüştüm bağlayabilir misiniz diyorsun ve siparişin gümrüğe geldiğinde seni arayan ilgili bir müşteri temsilcisiyle tanışmış oluyorsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Stok durumunu önceden sorgulayıp bir ürün almanızda fayda var, yoksa arkadaşların dediği gibi 3-4 haftayı bulabiliyor ürünlerin eline ulaşması. Örneğin bir işlemci soğutucu almak için dün aradım ilgili firmayı, 16:00'a kadar siparişlerde hemen kargo yazıyordu. Stokta bir adet olduğunu gün içinde kargolayacaklarını ifade etti arkadaş. Dedikleri gibi şu anda kargoda. Bir arayıp görüşün öncelikle -
nano katalog konulari yagiyor masallah :)
https://forum.donanimhaber.com/nanokatalog-guvenilir-mi--137958020
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acıkcası yurt dışı calıştığı için sıkıntı olabiliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu başlığı sipariş verdikten sonra değil önce açacaktın. -
Sistemi, parçayı aldıktan, siparişi geçtikten sonra buraya konuyu açmayı biliyorsunuz ama almadan açmıyorsunuz...
Neyse şimdiden geçmiş olsun. -
Güvenden kastınız nedir? "Aldığım ürün gelir mi" ise güven sorunuz, evet güvenilirler ürünler geliyor.
Ama acil ihtiyaç olan ve bekleyemeyeceğiniz bir parça ise biraz karnınız ağrıyabilir, lakin 3 haftadan aşağı teslimat görmedik daha. -
Stokta var mı teyit ettikten sonra sipariş vermenizde fayda var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X