Şimdi Ara

Napayım ilişkimi keseyim mi kızla

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşız ama aramızda arkadaşlıktan öte bir çekim var. Kız sürekli yürür gibi konuşuyor cinsellik konuşuyoruz surekli zaman geçiriyoruz ama geçen gün ilişki deneyelim mi dedikten sonra kız mesafeli davranmaya başladı. Dışarıdan görenler sevgili sanardi o kadar yakindik şimdi böyle yapınca şaşırdım ama bir yandan da kendime kızıyorum 25 yaşına geldin kadınları tanımadın mi diye. Dün aradım açmadı, konuşurken sanki ilgisiz davranıyor falan. Ne yapmalı? Belki unutmuştur görmemiştir diyorum ama bu son bir haftalık soğuk tavırlarını hatırladıkca kız bana köpek çekiyor gibi geldi.

Ha şunu belirteyim kızla eskiden hiçbir şey düşünmez onu çekici bulmazdım bunu da ona soylerdim ve bu onu çok kiskirtirdi, sürekli ilgimi çekmeye çalışırdı. Acaba şimdi ilişki deneyelim dedikten sonra bir nevi cepte mi oldum? Beni garanti mı görüyor?

• Kizlarin hep ysptigi bisey once pesinden kosar ilgi gosterir sonra tum ilgiyi ceker surundurur. Ben buna farkli bi cozum buldum

artik kizlarla ilgilenmiyorum erkek sevgili yaptim cok mutluyum tavsiye ederim.
  • Muhatap olma, o senle konuşsun
  • Üstat kızın hayatında birisi olmadığı için haliyle ilgiye alakaya tepki veriyor, mevcut durumda ilgin alakan hoşuna gitmiş, fakat sen bir adım atınca kendini geri çekmiş çünkü seni değil gösterdiğin ilgiyi önemsiyor.

Bir kadın ilişki yaşayacağı yaşamak istediği kişiye mesafe koymaz. Birde arkadaş olarak görüyorum ayağıyla ilgi alaka açlığını kapatır, bu durumun sonu da genelde erkeğin ilişki talebiyle sonlanır.

25 yaşında böyle bir mevzu yaşaman üzücü genelde daha küçük yaşların saçmalığıdır bunlar, fakat kadın her yaşta aynı demek ki :) Öncelikle ne istediğini bilen, sevgili yada ciddi bir ilişki yaşamadan cinsellik konuşmayan, içi dışı bir olan kadınlarla olmanı tavsiye ediyorum.

Daha sevgili değilken cinsellik muhabbeti yapan kız, diğer erkeklere karşı duvar örmüş diyemeyiz. Sana böyle davranan diğer erkeklere çokta sınır koymaz, haliyle böyle bir kızdan sana hayır gelmez.

• Onun gözünde kanki moduna girmişin. Diğer bir anlamı penisi olan kız arkadaş modu yani. Benden tavsiye uzak durman. Seninde psikolojinin bozar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Kizlarin hep ysptigi bisey once pesinden kosar ilgi gosterir sonra tum ilgiyi ceker surundurur. Ben buna farkli bi cozum buldum

artik kizlarla ilgilenmiyorum erkek sevgili yaptim cok mutluyum tavsiye ederim.
    Haykırdım cidden

Doğru yolu er ya da geç bulacaksınız yahu, eaegs ulannn
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Okurken çayı püskürttüm adeta
  • Hocam anında kes muhabbeti uzadıkça sen yıpranırsın yok yere.
  • Niye ilişki istiyorsun artik ciddi bir ilişki istediğin için mi?
  • Kes irtibatı bak yoluna boşver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.