Anlık olarak kendime sorduğum sorudur. Konusunu açayım dedim. |
Napıyorum ben bu forumda
-
-
Zaman zaman okuması keyifli zaman zaman da faydalı olabiliyor. Bunun dışında sevdiğim bir alışkanlık olduğu için girip çıkıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siz burdayken size soru sorayım hocam sınava sadece 22 de girdim bundan sonra itü ya da ytü okumak için tekrar girmek gereksiz mi
mesela ytü ceng istiyorum diyelim ve bunun için 1-2 yıl çalıştım diyelim ve olmama ihtimali de var ayrıca mevcut üniversite dondurma gibi bir olay var bir de daha ben yolun başındayım çünkü benim için çok büyük bir sosyallik sorunum var ve iradesizim ve hayat tecrübesiz biriyim
Ben buraya niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı la beni buraya?!
Sanırım tercih yaptınız ve şu an bir bölümde okuyorsunuz..?
Üniversite dondurup tekrar denemek mi?
Sınava sadece bir kere girdiyseniz bir sene daha girmekte bir problem görmüyorum.
Ama ondan sonrası insanı düşündürmeye başlıyor.
Yatay geçiş şansı var mı?
-
evet okuyorum hocam 2022 de ea girmiştim yatay geçiş imkanı yok
Ben futbol forumundan banlanınca geliyorum. Kargalar durmadan banlatıyor.
Neyse konuya gelirsek, eğitim kısmında saygısız bebe çok. Çok durulmaz.
-
Şimdi ea deyince işler daha da değişti hocam..
Genel olarak şunu diyebilirim ki
"Neden şansımı denemedim, yapmadım" demek yerine imkanlar uygunsa bir şansını denemek en iyisi.
Sizin durumunuza göre detaylara inince konuşacak çok konu var ama ben doğru bir şekilde yardımcı olabilir miyim bilmiyorum.
Tecrübeli hocamlar yazarsa güzel olur. Forumda pek aktif kalmadı ama eski konularda 1-2 faydalı konu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 111 ve 109 için konunuzun dışında ekstra tavsiyelere açığım.
111 onumuzdeki hafta fena karisacak hocam floating pointler two s compliment zimbirtilari zor diye duydum. fizik hw2 kolay zaten biraz zaman kalacak self studye.
-
ceng111, biol109?
109 not ort. düşürmekten başka bir işe yaramadı.
Benim aldığım dönemden sonra derste değişiklikler oldu diye biliyorum. Pek bir şey diyemem...
111de ders kitabı iyiydi. Hocaların kendi kitabı
Dersleri kaçırmamak lazım. Hatta her iki section-a da girilebilir. Biri tekrar olur :)
Ödevler önemli. İlk günden başlamalı.
Hocam bu introduction kısmı merak ettiğim benim 111de.
Pek bir şey anlayamıyorum.
109 için denecek söz yok
Şu tarlaya bi şinik kekere mekere ekmişler. Bu tarlaya bi şinik kekere mekere ekmişler. Şu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlıklı pis porsuk, bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlıklı pis porsuğa demiş ki; “ben bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlıklı pis porsuğum” demiş. öteki tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlıklı pis porsukta; ben de; “bu tarlaya ekilen bir şinik kekere mekereye dadanan boz ala boz başlıklı pis porsuğum” demiş.
-
Baştaki konuları bir tık hatırladım
Onlar ilerleyen derslerde tekrar karşına çıkıyor. Bir nevi ileride göreceklerin için bir "introduction"
Bir zaman ayırıp üzerine çalışmak, tekrar yapmak lazım.
Hocaların anlatımı "top tier" (en azından "bence")
Ders kayıtları sizinle paylaşılıyorsa onları tekrar izlemek güzel olur.
Diyecek başka bir şey aklıma gelmiyor ...
Hocam ben 111de şu an da zorlanıyorum. Haftaya the1 var bir de bakalım.
Fizikte zorlanmiyorum şu an tabii çoğu soruda hesap makinesi kullan significant figure yap sinirlendiriyor.
119da zor değil ama hazırlık sonrası çok basit şeyleri görmüyor veya hata yapıyorsun. Umut kırıcı oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zaman zaman okuması keyifli zaman zaman da faydalı olabiliyor. Bunun dışında sevdiğim bir alışkanlık olduğu için girip çıkıyorum
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X