Bende 2.sezonu şimdi bitirdim de... İzleyesim gelmiyor kesinlikle. Acaba 3.sezon izlemeye değer mi? İzleyenler yorumlasın lütfen |
Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (81. sayfa)
-
-
tutacağını tahmin etmemişler muhtemelen escobar ın hayatı çok daha uzun detaylı anlatılabilirdi
umarım dizinin öncesini patronluğa geçişine kadar anlatan bir dizi daha çekilir
-
Narcos mexico daha güzel geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değer.Narcos Mexico da oldukça güzel.Onu da tavsiye ederim.
-
Bu arada Narcos mexico'nun da 3.sezonu olacak deniyordu ama ses seda yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moldova_loverBu arada Narcos mexico'nun da 3.sezonu olacak deniyordu ama ses seda yok.
Netflix yeni sezonları olabildiğinde uzatıyor hocam
NetflixyoutubeThe Final Blow. The third and final season of Narcos: Mexico premieres November 5th only on Netflix. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with over 209 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. Narcos: Mexico | Season 3 Date Announcement | Netflix https://youtube.com/Netflixhttps://www.youtube.com/watch?v=JMjKnshjG6k
Narcos Mexico 3. sezon geliyor.
-
Nihayet 3.sezon tarihi de kesinleşmiş.
-
İlk sezonki Pablo Escobar’ın hikayesinin bölümleri gibi kaliteli olması imkansızdır.
3.sezon düştü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç sezondur izliyorum diziyi şu gazeteci kız kadar rahatdız olduğum bir karakter olmadı . O hareketler nedir ya cool takılmaya çalışan ergen kızlar gibi, çok itici
yeni sezon gelmiş.
Yorumları alalım?
-
kafadan uçmuş bende dizi nerede kaldık asıl adam kimdi chapo neden yancı gibi ilk 3 bölüm sonrası bıraktım, önceki sezona göz gezdirip tekrar devam ederim bi ara
-
İzlenir hocam 3'ncü sezon. Zaten aslında dizinin ana odağı Escobar değil, komple o kartellerin tamamını anlatıyor dizi ama Escobar'lı kısımlar çok tutulduğu için insanlar 3'ncü sezona önyargılı davranıyor gibi geliyor.
-
Mexico 3. sezonunda Amado Carrillo Fuentes (Göklerin Baronu) in hayatı anlatılıyor.Diğer 2 sezona göre biraz sönük kalmış gibi geldi.Yoklukta gideri var.
Mexico 4. Sezonunda büyük ihtimalle Sinaloa Karteli (El Chapo) anlatılacak.
-
hatta ilk iki sezondan daha güzeldi 3. sezon.
-
Isabella olmadan tadı yok maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen o kasa olmadan olmadi
en karli cikan goklerin efendisi oldu, aldi manitayi sahte bi olum hazirlamis kendine
ilk 2-3 bölüm dışı çöp.Kalan bölümleri sardırarak izledim.6 sezon içinde açık ara en kötü narcos sezonu olmuş.
İzlemeseniz de olurBunun yerine 3.sezon olarak chapo'yu çekselerdi çok daha iyi olurdu.
-
Çok kötü.6 sezon içinde en kötüsü....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X