Bildirim
Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ)
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzele benziyor sevdiğim oyuncular var ve konusu da güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merakla bekliyoruz -
Oberyn Martell -
Önlerden
Yerimizi alalım
Edit:dizi gercekten cok iyi.tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sookie Stackhouse -- 4 Eylül 2015; 16:16:33 >
netflix yaparsa izlenir,takip -
Yerimizi alalım -
Bekliyoruz bakalım -
Bulamadım ama bu adamı görünce artık hep statta "oberyn oberyn" diye bağırıp sonra şaşıran adamların gifi aklıma geliyor. -
Netflix varsa ben de varım -
Gifi nasıl koyacağımı bilmiyorum
-
Bekliyoruz -
Netflix tüm dizileri mi her seferinde 1 sezon olarak yayınlıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: The Mcp
Netflix tüm dizileri mi her seferinde 1 sezon olarak yayınlıyor?
Evet. -
quote:
Orijinalden alıntı: Brolaf
Gifi nasıl koyacağımı bilmiyorum
Hay sağolasın.
-
Önlerden rezerv
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oberyn Martell reis ve Netflix varsa izlenir. -
yerimizi alalım
Escobar oynayan adam gercek escobari hissettiriyor resmen. Adam oscarlik oynuyor helal olsun valla
|
Escobar 2 sezonda harcanacak bir karakter değildi. Sonuçta tüm zamanların en büyük uyusturucu kaçakçısı ünvanını elinde bulunduruyor. Ve hikayesi de bir o kadar ilginç ve aksiyonlu. Çok rahat 4 sezona yayıp çekebilirlerdi. Şuan geri kalan 2 sezonda Cali kartelinin işleneceğini söylüyorlar ama Cali karteli ne kadar ilginç olabilir ki? Sonuçta bu diziden önce kaç taneniz Cali kartelini biliyordu? Ama Escobar öyle değil hemen herkes Escobar'ın dünyanın en büyük uyusturucu patronu olduğunu bilir, diziyle birlikte tanınmadı yani. Kaliteyi düşürmeseler bile, hikaye olarak ilk 2 sezon kadar etkili ve sürükleyici olmayacağı kesin.
|
s3e1
|
Bence Escobarın çöküşünü çok yüzeysel işlediler.
|
Dizi ekibinden birinin öldürülmesi sebebiyle Pedro Pascal güvenlik çok önemli, can güvenliği sağlanmazsa oynamam diye bir açıklama yapmıştı. Ben dizinin geçtiği zaman diliminden ziyade ayrılmasını bu açıklamaya bağlıyorum. Eğer zaman dilimi değişecek ve Pascal ayrılacak olsa neden 3.sezon finalinde Meksika'ya gidiyoruz desinler. Muhtemelen o ayrıldığı için senaryoda da değişiklik yapıldı bu şekilde.
|
Hiç utanmanız yok mu sizin ? Hic saygınız yok mu sizin ? Spoiler diye bir sey var ..bundan zevk mi alıyorsunuz?
|
Benzer içerikler
- stargate dizi izle türkçe dublaj
- battlestar galactica izleme sırası
- breaking bad yorumları
- prison break 3. sezon özet
- the sopranos yorumları
- silo 2. sezon izle
- punisher netflix"ten kalktı mı
- silo 2. sezon
- dizi önerileri 2024
- yeni yabancı diziler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X