Şimdi Ara

American Primeval (2025) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix’in 9 Ocak’ta yayınlayacağı western temalı yeni mini dizisi American Primeval’ın başrollerinde Taylor Kitsch ve Betty Gilpin yer alıyor.

1857 yılının vahşi Amerikan sınır bölgesinde geçen dizi, bir hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Dizinin yaratıcıları arasında The Revenant ve The Midnight Sky gibi yapımlarla bilinen Mark L. Smith, Painkiller’ın yönetmeni Pete Berg ve Narcos’un yapımcısı Eric Newman bulunuyor.

6 bölümden oluşan mini dizi, kültür, din ve toplulukların şiddetli çarpışmasını mercek altına alıyor. Toprakları ellerinde tutmak veya ele geçirmek için mücadele eden erkek ve kadınların hikâyesini anlatan yapım, özellikle yerli kabilelerin yaşadıklarına odaklanıyor.

Burası Amerika…Sene 1857. Her şey altüst olmuş, dört bir yanı acı sarmış, masumiyet ve sükûnet; nefret ve korkuya karşı verdiği savaşı kaybetmek üzere. Barış yanlıları giderek daralan bir azınlıktan ibaret kalmış ve içlerinden çok azı fazilet sahibi. Merhamet sahibi olanlarsa daha da az. Bu acımasız topraklarda güvenli bir sığınak yok ve herkesin tek amacı hayatta kalmak. AMERICAN PRIMEVAL, kadınların ve erkeklerin bu toprakların hâkimi olmak için savaşıp can verdiği bir dönemde kültürler, dinler ve topluluklar arasında yaşanan şiddetli çatışmaların çarpıcı bir şekilde aktarıldığı, yetişkin izleyicilere yönelik kurgusal bir dizi.

Başrolde yer alan Taylor Kitsch travmalarıyla mücadele eden Isaac karakterini canlandırırken, Betty Gilpin ise oğluyla birlikte tehlikeli sınır bölgesinde rehber arayan Sara Rowell karakterine hayat veriyor. Kadroda ayrıca Kim Coates, Dane DeHaan, Saura Lightfoot-Leon, Derek Hinkey, Joe Tippett, Jai Courtney ve Shea Whigham gibi oyuncular yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 1 Ocak 2025; 18:20:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• trailer 'dan karar veremedim, çıkınca göreceğiz kalitesini

• 8.1 ile açmış. Baya güzel çekilmiş diye yorumlar gördüm. Dalıyorum.

• Kaliteli iş çıkartmışlar. Oyun gibiydi, içerisine giresi geliyor insanın. Sonu da iyiydi. Pozitif anlamda Netflix'ten beklenmeyecek işlerden biri daha.

• Netflix ve eşcinsel öğelerle iğrençleştirilmemiş nadir yapımlardan. Şaşırdım gerçekten. Senaryo, oyunculuklar ve savaş sahneleri etkileyiciydi. Ancak devamı yok sanırım, mini dizi ayağına tüm karakterleri öldürmek de moda oldu. Olur da yenisini çekmek gündeme gelirse hikaye başka karakterlerle yeni bir şeye evrilebilir. Bu kadar vasat yapımın olduğu ortamda bu dizi bayağı tutar bence. Bir iki hafta içinde Top List'te olur. Peki ya sonra ne olacak? Bekleyip göreceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt
    attım ben de listeye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.