Şimdi Ara

Breaking Bad izlemeyen birisi better call saul'a başlamalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

herkes better call saul dizisini takip ettigini gördüm. Bende merak ediyorum açıkcası .

Breaking bad tüm sezonları izlemedim. 3. sezon civarındaki sinekli bölümden sonra izlemeyi kestim. aradan 2 3 yıl geçti .

Better call saul a baslamalımıyım ? yoksa Got baslayacagım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Breaking Bad İzlemeden Better Call Saul İzlenebilir mi?

"Breaking Bad" izlememiş olsanız bile "Better Call Saul" dizisine güvenle başlayabilirsiniz. "Better Call Saul", "Breaking Bad" dizisinin öncesini anlatan bir ön bölüm dizisidir ve kendi başına bir hikaye olarak kurgulanmıştır.

"Breaking Bad" dizisini izlemek, "Better Call Saul" dizisini daha iyi anlamanızı sağlayacaktır, ancak bu, dizinin tadını çıkarmak için bir ön koşul değildir. "Better Call Saul", hem "Breaking Bad" hayranları hem de diziye yeni başlayanlar için ilgi çekici ve ilgi uyandırıcı bir hikayeye sahiptir.

"Better Call Saul" dizisi, "Breaking Bad" dizisinden önceki zamanda geçer ve ana karakter Jimmy McGill'in yıllar içinde Saul Goodman'a dönüşmesini konu alır. Dizi, hukuk, ahlak ve kimlik gibi çeşitli temaları araştırıyor ve suç dünyasının tehlikelerini gözler önüne seriyor.

"Breaking Bad" ve "Better Call Saul" dizileri izleme sırasına gelince, her iki diziyi de önce "Breaking Bad"i sonra "Better Call Saul"u izleyerek veya önce "Better Call Saul"u sonra "Breaking Bad"i izleyerek izleyebilirsiniz. İki yaklaşımın da kendine göre avantajları vardır.

Sonuç olarak, "Breaking Bad" izlemeseniz bile "Better Call Saul" dizisini izleyebilir ve kendi başına keyifli bir hikaye olarak değerlendirebilirsiniz. İster önce "Breaking Bad"i ister önce "Better Call Saul"u izlemeyi seçin, her iki dizi de kaliteli televizyon eğlencesi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben ikisinide izlemedim daha, ama Breaking Bad i bitirmeden Better Call Saul a başlamazdım ben. Zaten Breaking Bad de güzel bir dizi izleyin bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 18 Temmuz 2017; 2:5:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır,başlamamalı.Hikayenin öncesini anlatıyo BCS.O yüzden ilk Breaking Bad'i bitirmeni tavsiye ediyorum.

• Hangi hikayenin oncesini anlatiyor hocam? Ben baslamayi dusunuyorum bcs'ye de surekli saul uzerinden gidiyorsa sıkar gibime geliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Hangi hikayenin oncesini anlatiyor hocam? Ben baslamayi dusunuyorum bcs'ye de surekli saul uzerinden gidiyorsa sıkar gibime geliyo.

Saul ve Mike

• quote:

Hangi hikayenin oncesini anlatiyor hocam? Ben baslamayi dusunuyorum bcs'ye de surekli saul uzerinden gidiyorsa sıkar gibime geliyo.

Saul'un Walter White'dan önceki hikayesini anlatıyor da karakterlerin Breaking Bad'le bağlantısı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oooo ustad mike varsa izlenir

• Anladim hocam tesekkurler :)) Dizi aciklamasini kisaca bi okuyunca anlasiliyormus aslinda :D

• quote:

oooo ustad mike varsa izlenir

Bir kaç karakter daha var ama spoiler olmasın hocam izlemenizi tavsiye ederim

• Hocam oyunculara baktim ne yazik ki ://

• saul'u boşver sen önce breakind bad izle.
    hem karakterleri tanırsın hemde breaking bad saul'dan kat kat daha güzel bir dizi.

bu saul ile ilgili bir not spoiler bile değil ama istemessen okuma

saul'da jimmy'nin bir kardeşi var.saçma sapan gereksiz bir karakter,ekranda olduğu sürece beklentiyi alıyor götürüyor.el freni gibi birşey.saul'u izlemeye başlayınca göreceksin.o kadar bıktırmıştıki beni bu karakterin olduğu sahneleri hep ileri sarıyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.