Şimdi Ara

Narcos (2015) | NETFLIX (Narcos: Mexico GELDİ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
59
Favori
62.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Yalnız Pablo'nun sigara içişi Rust'tan sonra başka bir efsane

Pablo escobar gerçek hayatında değil sigara yanında kimseye içirmemiştir..adamı dizide keş yaptılar..zaten dizi gerçekle birbirine yakın gitmiyor..adam parlementoda
    baya baya çalışıyor ilk gün postalamıyorlar
    ..uçağa başka nedenlerle
    bomba koyuyor vs vs..

Hadi ya ben de belgesel niteliğinde kabul ettim diziyi, tabi Amerikan yapımı olduğu için tarafsız değil ama yanlış bilgi yoktur diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Yalnız Pablo'nun sigara içişi Rust'tan sonra başka bir efsane

Pablo escobar gerçek hayatında değil sigara yanında kimseye içirmemiştir..adamı dizide keş yaptılar..zaten dizi gerçekle birbirine yakın gitmiyor..adam parlementoda
    baya baya çalışıyor ilk gün postalamıyorlar
    ..uçağa başka nedenlerle
    bomba koyuyor vs vs..

Uçağa bomba koyma olayı Gaviria yüzünden o kısım doğru onun haricindekilere katılıyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Tüm bölümler 1 günde mi oynamış yav

Bizim forum bir türlü öğrenemedi bu işi, bu diziyi yayınlayan kanal HBO, Showtime, NBC gibi bir TV kanalı değil, NETFLIX bir internet kanalı, adamlar sitelerine dizinin tüm sezonunu aynı günde koyuyor. House of Cards, Orange is the New Black, Daredevil gibi diziler de bu kanaldan çıkma.
  • Adamlar uyuşturucu baronunun hayatını diziye çevirmişler biz daha atatürkün hayatını diziye çeviremedik filmlerde kaldı arkadaş. Yalnız dizi belgesel hayatında çok iyi başladı il bölüm itibariyle.
  • Zaten biz böyle bir şey yapsak bile çok fazla laf olur birde bazı düşman kesimlerdende bazı yorumlar gelebilir birde biz türkler adam akıllı dizi çekemiyoruz kesinlikle içinde çok fazla aşk olur onun. Anca yaparsada yabancılar yapcakki izleyecez arkadaş onlarda neden yapsınlar diye sorulur.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    uçağa bomba olayını yukarıdakı arkadsın uyarısı ile düzelteyım..bombayı gaviara için koymus..belgeselınde 2 yıl once gormustum sevmedıgı bırı ıcın komplo yapmıstı sıyasetcı oldugunu atlamısım..ama dizi gercek hayattan bıraz farklı gıdıyor..ayrıca dizide çoçukları ile pek ilgilenmıyor gercekte
    cocuklarına cok duskundu..hatta kızı için usumesın diye 2 milyon doları yaktıgını soylerler..zaten yakalnmasıda oglu ıle 1 saat konusması yuzunden oldu..search timide asla dagıtmıyorlar adamı oldurenlerde search timiydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 7 Eylül 2015; 14:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Adamlar uyuşturucu baronunun hayatını diziye çevirmişler biz daha atatürkün hayatını diziye çeviremedik filmlerde kaldı arkadaş. Yalnız dizi belgesel hayatında çok iyi başladı il bölüm itibariyle.

Türkiye'de Atatürk'ün dizisi yapılsa adamın aşk hayatını anlatırlar yapılmaması daha iyi
  • Ben bu diziyi acayip uyuz oldum arkadaş. Adamlar diziyi çekmek için bütçe ararken onurlarını, şereflerini satmışlar sanırım. Ama yine de kaliteli dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Tüm bölümler 1 günde mi oynamış yav

Bizim forum bir türlü öğrenemedi bu işi, bu diziyi yayınlayan kanal HBO, Showtime, NBC gibi bir TV kanalı değil, NETFLIX bir internet kanalı, adamlar sitelerine dizinin tüm sezonunu aynı günde koyuyor. House of Cards, Orange is the New Black, Daredevil gibi diziler de bu kanaldan çıkma.

Hiç birini izlemediğim için bu net kanalı dalgasınıda bilmiyordum

• Wagner Moura ve Pedro Pascal döktürüyor resmen ama diğer arkadaşa kanım ısınmadı sarışın olan.

• İlk sezon bitti. Genel olarak iyi dizi. Mr. Robot gibi bir ilk sezon geçirdiler. Ne efsane ne de vasat. İzlenebilir.

Artıları
    Kaliteli Oyunculuklar
    Belgeselvari Anlatım, gerçek görüntülerin de dizide kullanılması
    Cast seçimi
    Sinematografik anlamda oldukça başarılı

Eksileri
    Aşırı anti komünist propaganda
    Amerikan seviciliği (Eleştirir gibi gözükseler de)
    Çoğu zaman karikatürize anlatım
    Gerçekte yaşananların çoğunu objektif bir şekilde anlatamama (ilk iki maddeyle bağlantılı olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrei Tarkovsky -- 7 Eylül 2015; 17:39:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney

Ben bu diziyi acayip uyuz oldum arkadaş. Adamlar diziyi çekmek için bütçe ararken onurlarını, şereflerini satmışlar sanırım. Ama yine de kaliteli dizi.

Neye dayanarak bu kanıya vardınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian One

quote:

Ben bu diziyi acayip uyuz oldum arkadaş. Adamlar diziyi çekmek için bütçe ararken onurlarını, şereflerini satmışlar sanırım. Ama yine de kaliteli dizi.

Fazlasıyla anti komünist propaganda yapılıyor dizide o yüzden öyle dedim. Neyse bu benim fikrim tabi kanıtım yok.
  • quote:

quote:

quote:

Fazlasıyla anti komünist propaganda yapılıyor dizide o yüzden öyle dedim. Neyse bu benim fikrim tabi kanıtım yok.

Nick mesaj uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metanojen

quote:

quote:

quote:

Nick mesaj uyumu

Diziyi izlediyseniz komünist olmasanız, Yılmaz Güney'i sevmeseniz bile abartılı ve yanlış bir anlatım olduğunu fark edersiniz. Tabi ön yargılı değilseniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nick mesaj uyumu

Diziyi izlediyseniz komünist olmasanız, Yılmaz Güney'i sevmeseniz bile abartılı ve yanlış bir anlatım olduğunu fark edersiniz. Tabi ön yargılı değilseniz.

Ön yargılı değilim ama komünistlik belki o sekilde yasanmistir kolombiyada belki komünist lik kitaplarda anlatildigi gibi degildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nick mesaj uyumu

Ön yargılı değilim ama komünistlik belki o sekilde yasanmistir kolombiyada belki komünist lik kitaplarda anlatildigi gibi degildir

Komünistlik kitapta anlatıldığı gibi değildir: Peki nedir, kim koyar bunun çizgilerini, kim şekillendirir bu kavramı? Her kavramı, her kalıbı işimize geldiği şekilde değerlendiremeyiz. O zaman İslam'da, Yahudilik'te, Hristyanlık'ta bir grup insanın hareketleri sonucu değerlendirilebilir ve genelleme yapılabilir. Misal müslüman herkes İşid kafası yaşıyordur? Belki İslam kitapta anlatıldığı gibi değildir.

Belki Kolombiya'da öyle yaşanmıştır: Bahsettiğim şey radikal örgütlerin yaptıklarını doğru veya yanlış bir şekilde anlatılması değil. Alttan alta sürekli komünistlerin saf kötü, şeytan olarak gösterilmesi. Hiçbir gerekçe, sebep koymadan bunun yapılması. Misal M19 üyesi kızla sarışın hatun arasındaki muhabbete açın bakın. Radikal komünist bir örgütün en önemli militanlarından biri kalkıp bir anda "ben aslında komünist değilim, adaleti, yoksulları savunuyorum" gibi absürt bir cümle söylüyor. Bu kadar gülünç bir şey olabilir mi? Dizinin içinde bir ton böyle saçma, gerizekalıca ima var.

Önce saygı göstermek lazım. Bu uğurda savaşmış bir ton insana saygısızlıktır bu. Ben profil resminde Heisenberg var diye al işte tipik BB fanı, nick mesaj uyumu yazsam misal hoşuna gitmez. Çünkü seni çok bilmişlik yaparak bir kalıba sokmuş olurum. Ve bu da en azından benim açımdan yanlış bir hareket.

Not: He unutmadan şu anda sosyal demokrat ülkelerin, insan haklarının, vahşi kapitalist döngünün sınırlanmasının bir sebebi varsa o da o kitapları yazan Marx'tır. Belki acımasız kapitalist sistemle olan savaşı kazanamadı ama bizlere o savaşın en büyük sebeplerini verdi. Bir ton insan onun fikirlerini yorumladı ama gerekçeler aşağı yukarı hep aynıydı, yöntemleri farklıydı tabi. Milyonlarca insanı etkilemiş fikirlere azıcık saygı göstermek lazım ki bunun karalamak için o kadar ucuz yollar tercih etmeleri tiksinç bir durum. Soğuk Savaş dönemindeki Holivud filmlerinde görsem bu tip şeyleri şaşırmam da, yıl olmuş 2015 hala saçma sapan bir propaganda yürütmeye çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrei Tarkovsky -- 7 Eylül 2015; 21:28:53 >

• Bu dizi hakkın da çok olumlu yorumlar okudum ama bu diziyi hangi dilde izlememi tavsiye edersiniz ?
    İnternette bir kaç yerde buldum ama ingilizce alt yazı gömülü , özelden link verebilecek var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsalSayı11 -- 7 Eylül 2015; 21:44:02 >
  • Pablo Escobar gibi şeref yoksununu resmen övdüler. Adam yapmadığını bırakmamış ama öyle bir yansıtmışlar ki adama sempati duydum resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emc2xy -- 7 Eylül 2015; 22:00:34 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.