Şimdi Ara

Nargile? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler en iyi kafa yapan hangisi biz paso gül+nane iciyoz eskiden o kafa yapıyodu ama artık hic bise olmuyo
  • RoyFokker kardeşim gelirse aydınlatır sizi şimdi

RoyFokkerle ayıptır sölemesi neredeyse her hafta kafaları 1500 e fulleriz
  • Nargile severler burdayken,bende yeni bir nargileci olarak birsey sorayım bari..Arkadaslar gecen gün içtiğim nargileyi bi yarım saat sonra çektiğimde feci halde öksürtmeye ve miğdemi bulandırmaya basladı..ne yapsam care olmadı.İçime cekince boğazlarımı yaktı ve kusacak gibi oldum.Acaba ne olmustur.tütün falanmı yaktım.yardım ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Royfokker

beyler en iyi kafa yapan hangisi biz paso gül+nane iciyoz eskiden o kafa yapıyodu ama artık hic bise olmuyo

Aha Tam yazarken geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Arkadaş doğdu söylemiş.Öyle duman çıkarayım havam olsun falan filan çoluk çocuk işleri.Eğer başın dönerse burnundan nefes al ağzından ver derin derin ve kolanya kokla arada bir ve uyumaya çalış.Ama gül den de vazgeçilmez hanii

Nargileyi ben açarım ama bişey olmaz

Bi duman cıkarırım buharlı trenden öte
  • quote:

Orjinalden alıntı: AraneL_LinweLin

Nargile severler burdayken,bende yeni bir nargileci olarak birsey sorayım bari..Arkadaslar gecen gün içtiğim nargileyi bi yarım saat sonra çektiğimde feci halde öksürtmeye ve miğdemi bulandırmaya basladı..ne yapsam care olmadı.İçime cekince boğazlarımı yaktı ve kusacak gibi oldum.Acaba ne olmustur.tütün falanmı yaktım.yardım ederseniz sevinirim...

eet tütünü yakmıssın bi daha olursa adamı cagır adam tütünün oldugu kısmı cıkarıp üflüyo sonra yeni köz konuyo sorun ortadan kalkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Orjinalden alıntı: Royfokker

beyler en iyi kafa yapan hangisi biz paso gül+nane iciyoz eskiden o kafa yapıyodu ama artık hic bise olmuyo

Aha Tam yazarken geldi

iste geldim burdayım ben bu iste ustayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AraneL_LinweLin

Nargile severler burdayken,bende yeni bir nargileci olarak birsey sorayım bari..Arkadaslar gecen gün içtiğim nargileyi bi yarım saat sonra çektiğimde feci halde öksürtmeye ve miğdemi bulandırmaya basladı..ne yapsam care olmadı.İçime cekince boğazlarımı yaktı ve kusacak gibi oldum.Acaba ne olmustur.tütün falanmı yaktım.yardım ederseniz sevinirim...

Közleri , nargilenin tepesindeki ağızın merkezine değil , kenarlarına koyacaksın...Fazla miktarda ve merkeze koyarsan tütünü yakarsın bu da seni öksürtür
  • sigarami daha zararli nargilemi ne gibi etkiler yapiyor icince
  • Bugün öglen iki saat gül nane limon içtik agrisi yeni geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.