Beyler Saat 12.00 DAn 2.00 a kdr nargile içtik. Ve Suan Başım Dayanılmaz ağrıo. Ve göğüs kafesimin üst sol ve sağ tarafında şişlik varmış gibi hissediorum Nefesimide tam alamıorum . acaba bu etkiler nargiledenmi kaynaklanıo?
Sanmam.. Zira öğlen 5 de girip 23 de çıkan biriyim..
evet nargilenden kaynaklanır bana olur sıksık en çokta nargiliyri açmaya çalışında kendini fazla sıkmış olabilirsin o yuzden başın ağrıyor olabilir yapcıagın şey kapat gözleribi dinlen biraz
geçmiş olsun uyumaya çalış arada sırada nargile içiyorsan yapar öyle nefesin daralıyor gibi olur baş ağrısı değilde dönme yapar uyu geçer
Ben de bir nargilekolik olarak tavsiyelerde bulunayım ;
Cappucino , Gül gibi nargileler ağırdır..Bunlardan uzak dur.Portakal ve Çilek dene
Neli alırsan al , her zaman bir miktar nane koydur içine
Ve ayrıca , arkadaşlarının gazına gelip , ''en fazla duman çıkartma'' gibi anlamsız rekabetlerden uzak dur
Son olarak ; Nargileyi sen açma , bırak ilk başka enayi açsın
Arkadaş doğdu söylemiş.Öyle duman çıkarayım havam olsun falan filan çoluk çocuk işleri.Eğer başın dönerse burnundan nefes al ağzından ver derin derin ve kolanya kokla arada bir ve uyumaya çalış.Ama gül den de vazgeçilmez hanii
Nargileyi ben açarım ama bişey olmaz
eskiden cafe bu ya giderdik nargileye ora kapandı :( galba istanbulda bildiğiniz güzel nargileci var mı??
Kırmızı Elma istedim. Adam ağırdır dedi. Anason falan varmış içinde neyse getir dedim. İşte 2 arkadaştık. Yanımdaki arkadaş 2 fırttan sonra öldü tek başıma 2 3 saat içtim. Adam çıkarken sordu. Nasıl diye. Ben eh işte idare eder diyince adam fıttırdı... Mazotçu galiba bu diyordu arkamdan. Bir dahaki sefere porçöz verecem sana diye diye arkamdan baktı durdu.
quote:
Orjinalden alıntı: virtusft
eskiden cafe bu ya giderdik nargileye ora kapandı :( galba istanbulda bildiğiniz güzel nargileci var mı??
Kadıköy'de Rex in orada var 2 senedir gittiğimiz.Adını hatırlamıyorum ama çoğu kişi bilir burayı.2 katlıdır.
Uzun saçlı Nadir abi iyi ilgilenir
yapman gereken bıraz dha fazla nargıle ıcmek sıklıkla ıcersen ılerde boyle bır sorunun kalmaz ama suanlık ıcın bıraz dısarda hava al derım
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
quote:
Orjinalden alıntı: virtusft
Kadıköy'de Rex in orada var 2 senedir gittiğimiz.Adını hatırlamıyorum ama çoğu kişi bilir burayı.2 katlıdır.
Uzun saçlı Nadir abi iyi ilgilenir
İsmi Keyif Nargile
Bu nargileyi açma olayı ne oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Pretender
Kırmızı Elma istedim. Adam ağırdır dedi. Anason falan varmış içinde neyse getir dedim. İşte 2 arkadaştık. Yanımdaki arkadaş 2 fırttan sonra öldü tek başıma 2 3 saat içtim. Adam çıkarken sordu. Nasıl diye. Ben eh işte idare eder diyince adam fıttırdı... Mazotçu galiba bu diyordu arkamdan. Bir dahaki sefere porçöz verecem sana diye diye arkamdan baktı durdu.
@Pretender nargıleyı acınca nargıleye yuklenıyorsun aralıksız cekıyorsun ve bas agrısı,donmesıne neden olabılıyor
güzel bir uyku çek...nargileyi yavaş yavaş sindire sindire içmek lazım
keyif-efteyla-royal var rex in orda..bu arada bu cafe ne ara kadapndı ya
eftelya iidr 6 ytl kahverengi 5 ytl koz hemen gelir.dem fayton 10 ytl koz gelmez ugramayın bence yengeyle gidiyosanız ayrı tabi daa rahat olursunuz.bu arada cappucino kesmiyo beni tombeki yemi gecsem:))
bende maçlardan çıkınca dediğin gibi hissediyorum
Bu tütündeki anasondan oluyormus. Anason miktarı fazla olunca bas agrısı yapıyor. Bu işin uzmanı degilim ama tavsiyem bilmediginiz yerlerde pek icmeyin. Bir de sanırım biraz halsizlik falan hissedince icmeye devam etmemek de faydalı oluyor.
nargilenin közüde çok önemlidir, kömür iyice yanmış ve nar gibi kızarmış olmalıdır, yoksa hiç istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.
Arkadaşı acile dar yetiştirmiştik ordan biliyorum. (kömür iyi yanmamıştı)