Şimdi Ara

puro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 tane tekel bayiye sorduk adamlar direk suratını ekşitip yok diyor halbuki var yaş falan sormadılar 17 yiz arkadaşla ikimizde ama rahat 18 ve üstü duruyoruz

• up
  • Tekeldekileri almasan da okur tatlari les. Tobacco shoptan parana kiyip 10 lira 15, liraya saglam bi puro alip oyle tadina varirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Tekeldekileri almasan da okur tatlari les. Tobacco shoptan parana kiyip 10 lira 15, liraya saglam bi puro alip oyle tadina varirsin

tobacoda yaşa dikkat ediyolar mı küçük durmuyorum çok ama kimlikte 17 yaşındayım
  • Captain black ic tekelden aliyorsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Captain black ic tekelden aliyorsan

tekelden alamıyorum işte adamlar direk yok deyip geçiştiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkache21 -- 4 Mart 2014; 21:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkache21

quote:

Tekeldekileri almasan da okur tatlari les. Tobacco shoptan parana kiyip 10 lira 15, liraya saglam bi puro alip oyle tadina varirsin

tobacoda yaşa dikkat ediyolar mı küçük durmuyorum çok ama kimlikte 17 yaşındayım

Adamina gore degisir bende 17 yasindayim bu zamana kadar bi kere vermemezlik yapmadilar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay içiyorum ssli
    2 ay önce açıldı
    alkolsüz bira
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Adamina gore degisir bende 17 yasindayim bu zamana kadar bi kere vermemezlik yapmadilar

nasıl yani adamına göre değişir

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl yani adamına göre değişir

Mekanda calisan adama bagli hocam iste adam kimlik isteyebilr yani ama tipin kurtariyosa sikinti olmaz

• 17 yaşındayken kimlik sorulan mekanlara bile girmişliğim var geçiştirip. İlla ki tekelden alacak değilsin ki Aynen denildiği gibi tobacco shopa gidip al kim ne yaşı kimliği soracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatTreasure*

17 yaşındayken kimlik sorulan mekanlara bile girmişliğim var geçiştirip. İlla ki tekelden alacak değilsin ki Aynen denildiği gibi tobacco shopa gidip al kim ne yaşı kimliği soracak

bazı adamlar var (yaşlılar genellikle) çok dikkat ediyor kesinlikle satmadığı gibi bir de yok diyerek aptal yerine koyuyo adam gibi söyle satmıyorum sana diye
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThatTreasure*

17 yaşındayken kimlik sorulan mekanlara bile girmişliğim var geçiştirip. İlla ki tekelden alacak değilsin ki Aynen denildiği gibi tobacco shopa gidip al kim ne yaşı kimliği soracak

bazı adamlar var (yaşlılar genellikle) çok dikkat ediyor kesinlikle satmadığı gibi bir de yok diyerek aptal yerine koyuyo adam gibi söyle satmıyorum sana diye

Dostum avm tobacco shoplarına git adam para kazanmak için illa ki verir.

• istanbulda phillies, dutch masters, swisher sweets veya optimo marka puro nerde bulabilirim fikri olan var mı ?
  • Merhabalar elimizde bir çok çeşit küba purosu bulunmaktadır..Elimize geçmekte olan purolar LA CASA DEL HABANOS ürünleridir. Purolarınız en iyi şekilde nemli koşullar altında saklanır.AMACIMIZ replika purolardan sakınarak içicilere 100% ORJİNAL puro sağlamaktır.Ayrıca GÜNCEL Dolar bazında hesaplanır. Misyonumuz puro meraklıların güvenini kazanmaktır.
    ayrıntılı bilgi için cetcigar@gmail.com hesabımızdan iletişime gecebilirsiniz.

KEYİFLİ İÇİMLER DİLERİZ..
    CETCİGARS
  • quote:

10-15 liraya sağlam puro kalmadı maalesef.

Agio Meharis sağlam sayılabilecek bir puro, 10'lu paketinin fiyatı 20 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cocaniko

quote:

Dostum zaten paketi değil tane fiyatı 15 lira olanlardan bahsediyorum babam cohiba içiyo kaçak getirtiyo bir yerden 20 liklerini 200 liraya falan alıyo.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cocaniko

quote:

Dostum zaten paketi değil tane fiyatı 15 lira olanlardan bahsediyorum babam cohiba içiyo kaçak getirtiyo bir yerden 20 liklerini 200 liraya falan alıyo.

Kaçak olunca fiyat bayağı düşüyor.

Burdan almaya kalksa 300-350 öder 20 tanesine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.