Şimdi Ara

alkolsüz bira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu alkolsüz bira işi ne iş?benim bildiğim alkolsüz bira olmaz olsa olsa malt içeceği olur.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

• efesin malt içeceği var işte. bira dediğin alkollü olur diğeri malt suyu
  • şoklarda satılan maltana da bu gruba girer sanırım. içindeki aromalarla daha hoş bir tad almış. armutlusunu öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

şoklarda satılan maltana da bu gruba girer sanırım. içindeki aromalarla daha hoş bir tad almış. armutlusunu öneririm

ben pek alkol kullanmıyorum hocam.kolada yasak mide rahatsızlığı yüzünden o yüzden içecek birşeyler arıyorum.yarın alayım armutlu maltanayı
  • Hiç sorma kardeş ya, Avusturya'dayım gecenin bir yarısı 4 arkadaş acayip bira çekti canımız.Beni petrole gönderdiler, 10 bira alıcam.Dolaba baktım, en ucuzundan 7 tane aldım, 3 tane de bildiğim markadan aldım.Ödedim ve geldim yurda.Açtık içiyoz, arkadaş tip tip baktı bana.Buna lan dedi, bira işte dedim.Senin gözünü s...m dedi:D Free lan bu dedi.Has...tr dedim.Bu zamana kadar bilmiyordum yani daha önce de hiç görmedim alkolsüz bira.Baya bir küfür yedik.Geriye kalan 3 alkollü birayı onlar içti, ben sap gibi kaldım:D

Bu da böyle bir anımdır.Şimdi bira alırken 50 defa kontrol ediyorum.Bence gereksiz bir içecek, alkolsüz bira.Millet alkolü için içiyor.Öbür türlü hamallık etmeyi kim ister?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malum kişi

quote:

şoklarda satılan maltana da bu gruba girer sanırım. içindeki aromalarla daha hoş bir tad almış. armutlusunu öneririm

ben pek alkol kullanmıyorum hocam.kolada yasak mide rahatsızlığı yüzünden o yüzden içecek birşeyler arıyorum.yarın alayım armutlu maltanayı

Hadi hadi pek alkol kullanmıyormuşmuş pilavlıda kızıyorlar demiyor da

• quote:

quote:

şeftali ve ananas aromalısıda var. ben armutu sevmiştim sen yinede dene hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bira alkollü içilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

quote:

Hadi hadi pek alkol kullanmıyormuşmuş pilavlıda kızıyorlar demiyor da

cemaati hiç sevmem ama din kültürü okurkende içmek biraz ters geliyor okulda kovalmasınlar sonra

• Ayran.
  • quote:

quote:

quote:

ben yarın hepsinden birer tane alayım en iyisi tavsiye için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben yarın hepsinden birer tane alayım en iyisi tavsiye için teşekkürler

yardım edebildiysem ne mutlu

• beyler alkolsüz biranın içinde de alkol var yüzdesi çok az.belli bir yüzdenin altındaki biralar resmi olarak alkolsüz sayılıyor.valla şahsen ben biranın tadını çok sevdiğim için alkolsüz bira içerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordnelsono6

Hiç sorma kardeş ya, Avusturya'dayım gecenin bir yarısı 4 arkadaş acayip bira çekti canımız.Beni petrole gönderdiler, 10 bira alıcam.Dolaba baktım, en ucuzundan 7 tane aldım, 3 tane de bildiğim markadan aldım.Ödedim ve geldim yurda.Açtık içiyoz, arkadaş tip tip baktı bana.Buna lan dedi, bira işte dedim.Senin gözünü s...m dedi:D Free lan bu dedi.Has...tr dedim.Bu zamana kadar bilmiyordum yani daha önce de hiç görmedim alkolsüz bira.Baya bir küfür yedik.Geriye kalan 3 alkollü birayı onlar içti, ben sap gibi kaldım:D

Bu da böyle bir anımdır.Şimdi bira alırken 50 defa kontrol ediyorum.Bence gereksiz bir içecek, alkolsüz bira.Millet alkolü için içiyor.Öbür türlü hamallık etmeyi kim ister?

guldurdun gece gece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlat hep kapitalizmin oyunu biraya alistirma evreleri bunlar. Bugun bunu icen yarin alkolluyude icer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler alkolsüz alıyorum birayı alkol sağlıksız günah siz de bu şeytan içeceğinden uzak durun

içine vodka katıp içiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.