Şimdi Ara

Hergün Nescafe İçmek Zararlımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
29.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar alıştım artık hergün ders çalışırken yada başka bişey yaparken nescafe 3 ü 1 arada içiyorumbunun bi zararı varmıdır acaba?

• ders mi çalışıyosun
  • bende günde 5-6 tane içiyodum...bağımlılık gibi bişidi..içmeyince başım falan ağrıyodu..ama kansızlık ve selülit yaptığını öğrendim..
  • Ben gunde ortalama 3-4 kupa gold iciyorum...Su ana kadar bisey olmadi...
  • BEYNİN ÇOK YORULUYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

Arkadaşlar alıştım artık hergün ders çalışırken yada başka bişey yaparken nescafe 3 ü 1 arada içiyorumbunun bi zararı varmıdır acaba?

3ünün birarada olması zararlı olur.teker teker iç bişey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

BEYNİN ÇOK YORULUYOR

yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eee yanisi İYİ BİŞEY DEĞİL BEYNİN YORULMASI
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

eee yanisi İYİ BİŞEY DEĞİL BEYNİN YORULMASI

demek bende beyin kalmadı
  • ayrıca kola da beyni yoruyor çikolata türü şeylerde KISACASI KAFEİN DENEN ELEMAN
  • günde bilmiyoprum ama 5-6 bardak içioyrum çay gibi içiyorum artık

Hiçbirşeyde yapmıyor ama içmeyince kendimi kötü hissediyorum.

Nescafekolik oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Be®k

Arkadaşlar alıştım artık hergün ders çalışırken yada başka bişey yaparken nescafe 3 ü 1 arada içiyorumbunun bi zararı varmıdır acaba?

Var...

Çok çişin gelir
  • Günde 2 küçük fincandan fazlası zararlı. Hem kilo aldırıyor hemde vitaminleri öldürüyor. Ayrıca kafein kan şekerini de düşürüyor az da olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 24 Temmuz 2006; 20:46:03 >
  • kafein bağımlılığına sebep olabilir, aşırı derecede kahve konsantrasyon bozukluğuna sebep olur.
  • böbrek taşı yapar die biliyorum.
  • günde işim gereği 10 poşet 3 ü bir arada. konakladığım yerde çay. 2 paket sigara ve 2 paket soda yani 12 şişe. bana bir şey olmuyor. zorlada içmiyorum. zevk meselsi.

soda akmina falan değil ya beypazarı yada kınık olacak tavsiye ederim. eğer çevirme olmayan yerden geçeceksem sodaya azcık jb katarım yalan yok. ama eskide kaldı. içkiyi bıraktım.

alışkın değilseniz içmeyin ölüüsünüz.

• quote:

Orjinalden alıntı: küber_ez

günde işim gereği 10 poşet 3 ü bir arada. konakladığım yerde çay. 2 paket sigara ve 2 paket soda yani 12 şişe. bana bir şey olmuyor. zorlada içmiyorum. zevk meselsi.

soda akmina falan değil ya beypazarı yada kınık olacak tavsiye ederim. eğer çevirme olmayan yerden geçeceksem sodaya azcık jb katarım yalan yok. ama eskide kaldı. içkiyi bıraktım.

alışkın değilseniz içmeyin ölüüsünüz.

• derslerin vazgeçilmez içeceği zaten nescafedir
    uyku getirmez uykunuz kaçar dersin başında mayışmaz çok iyi çalışırsınız tecrübeyle sabit
  • quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

derslerin vazgeçilmez içeceği zaten nescafedir
    uyku getirmez uykunuz kaçar dersin başında mayışmaz çok iyi çalışırsınız tecrübeyle sabit

Ben de öğrenciydim ama hiçbir zaman ders çalışırken neskayfe gibi bir tutkum yoktu.
    İnsan kendini dersine verdimi başka birşeye ihtiyacı kalmaz.

Ama zamane gençleri kendilerini kızlara, pc oyunlarına, kafa çekmeye vs verdiğinden ders çalışmak zor oluyor tabi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.