|
nargile sevenler buraya gelin (5. sayfa)
-
-
Önerebileceğiniz bi nargile var mıdır? Bende glu glu yapayım -
-
Kardeş ben bile bir daha sipariş etmeye utandım adam ateşe yahuu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İçmeyin şöyle şeyler biri sadece arada nargile içerek koah olmuştu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Kardeş ben bile bir daha sipariş etmeye utandım adam ateşe yahuuYurt dışından getirmenin Zorluğunu ve tütün rica ederken mahçubiyeti de bilirim, bizimki bi umut .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok severim de kafa arkadaş yok benle içmeye gelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
senin sorun çözülmez
-
kanser olmak gırtlağını delmek keyifliiiiiiiiii
-
Bi nargilemiz var Allahını seven karışmasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
demin söylediklerime ek olarak erken öleceksiniz bilginiz olsun. hiçbir keyifi de yok. teknik olarak fare zehiridir nikotin. ve böcek ilacı endüstrisinde kullanılır. çok çok fazla bağımlılığı var. seçim sizin. sigara nargile puro hepsi aynı b.k
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Kardeş ben bile bir daha sipariş etmeye utandım adam ateşe yahuuHocam nargileye ara vermiştim 4-5 senedir eve koyayım arada içerim diyorum tütünde al fakher nerden bulcaz orjinal
kafelerde nargile veriyorlar mı şuan hala yasak mı yoksa
-
Hocam hangi şehirde siniz?
Ah ah, yarama tuz bastın.Şu plastik kutu Strabuzz'lardan dolu her yerde.Teneke kutu bulamıyoruz.Bulsa da nereden emin olacağız orjinal olduğundan...
-
Sahra nargile bulursun orda var eminönüde orda beni soyle zahit yönlendirdi beni de sana indirimde yapar nakit okursa indirim yapar
Heryerde veriyorlar istanbulda yaşiyorsun yönlendirme yaparim orjinel tutun veren yere yönlendirebilir im dark tutun mu iciyorsun ona gore yönlendircemm
Bana özelden yaz orjinel satan arkadaşima yönlendireyim kefilim ben kendisine ben ordan aliyorum anason nahkla capi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X