Kusura bakma ama öyle, keşke uranuste olsaydı :) Warrior/Rogue olsun Cleric/Rogue olsun hiçbirşey yapamıyor bana
SNIPERTEAM'ı ver bana,3 el pvp atalım Video çekicek adamda bul
Çekip zevkle göndereceğim
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Apolloda tek atılıyormuş Uranuste daha tek atan olamadı 110 level rogue
Şahitlerim var Revo özellikle tek yemenin tadına baktı,sorabilirsin... KB yapmaktan başka çaresi yok bowların,stuna yakalarsam feci döverim
Açıklama : 104 LvL'e kadar warriordum,sonra action olsun deneyelim diye rogueye döndüm,iyi yapmışım
Bildiğin bowcualr gibi kb kullanmıyorum, çok zorlandığım zaman kullanırım ki gelene kadar ölüyo zaten o +9 nova bow boru mu
O bowu kullanman içun önce bu gibi damageleri bertaraf etmen gerekSenle .idik yarışına girmek istemezdim,ama lanet olsun bowcular kadar korkak ve ezik bir build yok
@tevez Bende criticali 150 tablet sonra 17 yaptım,biraz challange toplayınca arttırmak için uğraşacağım
Konuyla ilgili olarak heroireside dün gece unionca kurduğumuz partiler ile kestik,apolloda yine ilkleri yaşattırıp,yaşıyoruz
EarthShaker tanıyorum yani tanıyordum İyi damge atmışsın
ben çok önce oynamıstım joymax sro yu ama sımdı joymax tan oynamak istemiyorum private server olayı varsa yardım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme