Şimdi Ara

NART(Wanted40) Killed Selket and Isis(Sro hayatı boyunca ilk uniquelerim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 4-5 yıldır Sro oynuyorum,hiç unique beklemeyi sevmem...
    Bu seferkiler bekletmiyor sabit çıkıyor bizde kesiyoruz,ama maalesef coins yok,herkese coins var bize yok,bu işin arkasında da sanırım İsrail var

Bu Selket gece 04.30 civarlarıydı sanırım bir grup acımasız thief arkadaşlarımla kesmeye gittik ve mutlu sona ulaştım fakat aldığım coins 0

Birde Isis'i kestim ama ben bile 5-6 novalı wizardın arasından alacağıma inanmadığım için SS alamadım

Daha sonra bir Heroires midir ne ayaksa (adı lazım değil) ona gittik,tabi ben Isis'i kesmişim bir yerlerde kalkıntı varKeseriz biçeriz felan hp yarıya yaklaştı unique ikiye bölünde bir parçayı kestik kestikde , sağlam parçada intikamı aldı bizden...Tekrar deneyeceğiz,umarım coinsler bu sefer benide görür

Ayrıca bazı arkadaşlar rogue charı hor görüyorlar
    PvP'de de en kral warriorlara,bladerlara,archerlara tek atabiliyorsunuz ve karşınızdakinin tepkisi çok güzel oluyor,kötü tarafı bu damageleri attıktan sonra PvP yapmaya yanaşan pek olmuyor

• Tebrikler.Apollo'nun 1 numaralı warriorusun
  • rogue cleric görüorm ben ama :D

bu arada bu yere girme 105+ mı ?
  • ehem. Artık dagger
  • evet 105+
  • Apolloda tek atılıyormuş Uranuste daha tek atan olamadı 110 level rogue
  • güzel..inşallah ben de olurum 105..odaklandım 105 e :D

he bi de demişin ya 5 yıldır oynuorm unique beklemeyi sevmem..ben de öyle nadir beklerim ve 1 kere beklediim yerde cıktı..
    zaten 5 yıldır oynuorm ben de 2 kere kestim uruchi isyutaru :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Apolloda tek atılıyormuş Uranuste daha tek atan olamadı 110 level rogue

Şahitlerim var
    Revo özellikle tek yemenin tadına baktı,sorabilirsin...
    KB yapmaktan başka çaresi yok bowların,stuna yakalarsam feci döverim

Açıklama : 104 LvL'e kadar warriordum,sonra action olsun deneyelim diye rogueye döndüm,iyi yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 5 Temmuz 2010; 1:31:28 >

• herkes kendi buildini över buda mantıklı olan şeydir zaten.bende rogue cleric kasıyorum, prick + cirt ile dehşetül vahset damageler gelebiliyor wizardlar halt yemiş :D

not: char benim charda 108 %60dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 5 Temmuz 2010; 12:30:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

herkes kendi buildini över buda mantıklı olan şeydir zaten.bende rogue cleric kasıyorum, prick + cirt ile dehşetül vahset damageler gelebiliyor wizardlar halt yemiş :D

Critic deme ya,silah artık mal oldu stone basılmaktan 13'den yukarı çıkmıyor
  • Tebrikler kanka ben demiştim zaten Apolla buysa kral sensin
    Bunuda görünce artık hiç gelmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Şahitlerim var

Açıklama : 104 LvL'e kadar warriordum,sonra action olsun deneyelim diye rogueye döndüm,iyi yapmışım

Bildiğin bowcualr gibi kb kullanmıyorum, çok zorlandığım zaman kullanırım ki gelene kadar ölüyo zaten o +9 nova bow boru mu

• quote:

quote:

herkes kendi buildini över buda mantıklı olan şeydir zaten.bende rogue cleric kasıyorum, prick + cirt ile dehşetül vahset damageler gelebiliyor wizardlar halt yemiş :D

Critic deme ya,silah artık mal oldu stone basılmaktan 13'den yukarı çıkmıyor

benimde öyleydi, basıyodum ya 4 ya 8 yada 0 oluyodu
    en son bi basım 22 :D
  • quote:

quote:

quote:

Şahitlerim var

Bildiğin bowcualr gibi kb kullanmıyorum, çok zorlandığım zaman kullanırım ki gelene kadar ölüyo zaten o +9 nova bow boru mu

O bowu kullanman içun önce bu gibi damageleri bertaraf etmen gerekSenle .idik yarışına girmek istemezdim,ama lanet olsun bowcular kadar korkak ve ezik bir build yok

@tevez
    Bende criticali 150 tablet sonra 17 yaptım,biraz challange toplayınca arttırmak için uğraşacağım

Konuyla ilgili olarak heroireside dün gece unionca kurduğumuz partiler ile kestik,apolloda yine ilkleri yaşattırıp,yaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 6 Temmuz 2010; 16:52:32 >

• aa noob
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

aa noob

ne zamandır görmüyorduk noldu ki ya?Nerdesin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şahitlerim var

O bowu kullanman içun önce bu gibi damageleri bertaraf etmen gerekSenle .idik yarışına girmek istemezdim,ama lanet olsun bowcular kadar korkak ve ezik bir build yok

@tevez
    Bende criticali 150 tablet sonra 17 yaptım,biraz challange toplayınca arttırmak için uğraşacağım

Konuyla ilgili olarak heroireside dün gece unionca kurduğumuz partiler ile kestik,apolloda yine ilkleri yaşattırıp,yaşıyoruz

Armor'um çok rahatım, kesinlikle bow ezik değil uranuste olsaydın görecektin

• önder, büyük konuşma
  • quote:

önder, büyük konuşma

Kusura bakma ama öyle, keşke uranuste olsaydı :) Warrior/Rogue olsun Cleric/Rogue olsun hiçbirşey yapamıyor bana
  • quote:

quote:

önder, büyük konuşma

Kusura bakma ama öyle, keşke uranuste olsaydı :) Warrior/Rogue olsun Cleric/Rogue olsun hiçbirşey yapamıyor bana

SNIPERTEAM'ı ver bana,3 el pvp atalım
    Video çekicek adamda bul

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.