Şimdi Ara

Naru Gambit kesin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende yedek oyuncu olarak gidiceni duydum ams ingilicce yani yefek yanlis olanilir ingilicce sonucta yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Funny ? İngilizce biliyon heralde ?

+ Hertz ekran yenileme sıklığıdır; yani fps. Eğer 60 hertz kullanıyorsanız saniyede en fazla 60 görüntü alırısınız, 144 kullanıyorsanız 144 alırsınız. 144 hertzden 60 hertz e geçince oyunda lag varmış gibi olur.

+ Arkadaşlar monitör yenileme hızınızı sağ tık+ ekran çözünürlüğü+ gelişmiş özellikler+ monitör sekmesinden bulabilirsiniz. Çoğunuzun 60 tır zaten

+ 60 hz ve 144 hz arasında gözler görülür fark vardır. Fanatiklik yapmayı bir kenara bırakıp, Narunun yazdıklarını okuyun Zaten çocuk oraya bu bahane olmaz diye belirmiş. Bu kadar iyi oynayan birini bu kadar ucuz harcamak olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 4 Nisan 2015; 22:50:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Naruda saçma bahaneler bulmaya başladığına göre hwaya girmeye hak kazandı demektir.

• Hocam takım oyunuyla hertzin hürtzün ne alakası var. Crystal 144 Hz olsa ormanda kafa atmıcaktı sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyronaa

quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapots

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

60 hertz olayı nedir yav ?

Ayn biri çevirsin beyler pls

Hertz monitörün yenileme hızı oluyor ekrandaki görüntünün akıcılığını değiştiriyor.

Ha şu 144 60 olayı falan okadar etkilyeceğini sanmıyorum.ne alaka

ben 60 dan 120 ye geçtiğimde sanki gözlerim level atlamış gibi olmuştu sonra tamire verince 60a geri dönmek zorunda kaldım cidden etkiliyor.

Harbimi la ne oluyor mesela

fps düşmesi gibi oluyor fps aynı ama gözler 120ye alıştığı için saniyede 60 görünce farkediyor laglı gibi çok değişik

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

60 hertz olayı nedir yav ?

Ayn biri çevirsin beyler pls

Hertz monitörün yenileme hızı oluyor ekrandaki görüntünün akıcılığını değiştiriyor.

Ha şu 144 60 olayı falan okadar etkilyeceğini sanmıyorum.ne alaka

ben 60 dan 120 ye geçtiğimde sanki gözlerim level atlamış gibi olmuştu sonra tamire verince 60a geri dönmek zorunda kaldım cidden etkiliyor.

Harbimi la ne oluyor mesela

fps düşmesi gibi oluyor fps aynı ama gözler 120ye alıştığı için saniyede 60 görünce farkediyor laglı gibi çok değişik

Biraz önce baktım 60-75 var harbiden 75' e alınca gözler falan bi değişti yala şimdi 75'mi kullanmaya başlasam bilemedim

• NARU WEST 3. SÜDÜR KONU KİLİT ÜYE HONOR PLS
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicTrool

quote:

quote:

naruyu bestyden önce çağırdılar niq gittiği zaman

Ee?

O zaman çağırdılar diye Betsy bu kadar iyi oynarken tekrar mı çağıracaklar.

naru gambite gidince mesaj atıcam sana

Mesajı 2020'de mi atacan kardeş ona göre kendimi hazırlayım Gambit kadroyu açıkladı Naru yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De7 -- 13 Mayıs 2015; 20:02:21 >

• Boş yapmasın, baya baya excuse sallamış işte.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

naruyu bestyden önce çağırdılar niq gittiği zaman

Ee?

O zaman çağırdılar diye Betsy bu kadar iyi oynarken tekrar mı çağıracaklar.

naru gambite gidince mesaj atıcam sana

Mesajı 2020'de mi atacan kardeş ona göre kendimi hazırlayım Gambit kadroyu açıkladı Naru yok.

Rekt.

• Herkes 60hz oynarken bu bi bahane mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Funny ? İngilizce biliyon heralde ?

+ Hertz ekran yenileme sıklığıdır; yani fps. Eğer 60 hertz kullanıyorsanız saniyede en fazla 60 görüntü alırısınız, 144 kullanıyorsanız 144 alırsınız. 144 hertzden 60 hertz e geçince oyunda lag varmış gibi olur.

+ Arkadaşlar monitör yenileme hızınızı sağ tık+ ekran çözünürlüğü+ gelişmiş özellikler+ monitör sekmesinden bulabilirsiniz. Çoğunuzun 60 tır zaten

+ 60 hz ve 144 hz arasında gözler görülür fark vardır. Fanatiklik yapmayı bir kenara bırakıp, Narunun yazdıklarını okuyun Zaten çocuk oraya bu bahane olmaz diye belirmiş. Bu kadar iyi oynayan birini bu kadar ucuz harcamak olmaz.

O velete niye bakıyorsun?Öyle bir kin besliyor ki en alakasız konuda bile Naru'ya veya DP'den herhangi birine laf sokma çabasında.Sorsan bronzdan çıkamayan adam gelmiş burda laf yapıyor.Ayrıca Naru'nun şu yazdığına ağlıyor diyenler var.Gözleriniz mi kör yoksa anlama özürlü müsünüz?Cidden çok velet var bu forumda.Üşenmemiş uplamış bir de.TR'de böyle nadir yeteneklere sahip çıkmak yerine dalga geçmeye kalkarsanı daha çok ezilirsiniz yabancı takımlara.Sonra aldığın 2-3 kille avunursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 14 Mayıs 2015; 21:50:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

O velete niye bakıyorsun?Öyle bir kin besliyor ki en alakasız konuda bile Naru'ya veya DP'den herhangi birine laf sokma çabasında.Sorsan bronzdan çıkamayan adam gelmiş burda laf yapıyor.Ayrıca Naru'nun şu yazdığına ağlıyor diyenler var.Gözleriniz mi kör yoksa anlama özürlü müsünüz?Cidden çok velet var bu forumda.Üşenmemiş uplamış bir de.TR'de böyle nadir yeteneklere sahip çıkmak yerine dalga geçmeye kalkarsanı daha çok ezilirsiniz yabancı takımlara.Sonra aldığın 2-3 kille avunursun.

Naru abisini korumaya ne zaman damlayacak diye bekliyodum aman da aman zıpır hemen damlamış

• Beyler naruya laf yok adam milli gururumuz (ciddiyim ondan iyi oyuncu yok şuan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 14 Mayıs 2015; 22:36:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten öyle bi durum varsa haklıdır. Adam alışmış öyle oynamaya hertz farkı varsa farkedilir ve zarar verir oynamasına. Ayrıca Febiven gibi birinden bile oynayış olarak övgü almış bir adamı (http://www.fnatic.com/content/96420/febiven-the-craving-for-victory-is-what-keeps-him-going) oyunuyla eleştiremezsiniz. Kişiliğini zaten BJK maçlarındaki ''TÜRK'' takımına karşı attığı twit ler ile yeterince göstermiştir (ya da kişiliksizliğini diyelim).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

Naru abisini korumaya ne zaman damlayacak diye bekliyodum aman da aman zıpır hemen damlamış

Naru senden büyük belki ama benden değil.Daha öncede dedim.Abi deme isteğin var yaşın gereği .Ben de seni bekliyordum bu arada ne zaman saçmalar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 15 Mayıs 2015; 19:14:08 >

• brain fatal error 404 page not found :/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.