Şimdi Ara

Naru Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Wildcard'da bayrak acmak ile alakasi yok konunun. En temiz insan bile kufur yiyor sosyal medyada bu olaylari geçelim 100tebrik mesajina destek mesajina en fazla 10 hakaret yiyordur normal birsey gunumuzde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu Türkiye'de oynayan kitlenin yaş ortalaması kaç ki sen o yorumların normal olmasını bekliyorsun.
  • Gambitten teklif almış bi pyuncu bırakda egosu olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir şey bunu daha öncede yazmıştım. Bu oyunu oynayan ya da kendi yeteneğin ile bir şeyler başarıyorsan, bunu ancak ve ancak öz güven ile sağlarsın. Öz güven kimi zaman sakinlikle kimi zamanda dışa vurarak belli olur. Eğer dışa vuran bir yapıya sahipsen sana ego derler bu kadar basit. Ego her zaman kötü bir şey değildir bunu aklınızdan silin. Evet Naru şımarık biri olabilir ama o yaşta bu kadar ilgi ve görece olarak başarı kazanmış birinde bu çok normal zaten. Bırakın Gambit'ten teklif almış bir oyuncumuz varken şu oyunda onu da kendi milletinden soğutmayalım. Umarım Avrupa'da hem oyuncu bazında, hemde takım olarak daha çok başarı sağlarız her konuda. Yoksa kendi içimizde zaten birbirimizi yer, bitirir konumdayız.
  • naru > all
  • by far

• Adam Türkiyenin en iyisi olduğunu bütün oyuncular diyo bizim salak milletimiz anlamıyor he de geçin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Bizim milletimiz sever acımayı. DP bugün kaybetmeseydi sen şu an bu konuyu açmıyor, benden önce mesaj atanlarda ''ay aslında naru iyi çocuk yaa'' yazmazlardı. Şimdi naru iyi oldu size dimi hahaha

not: naruya karşı kinim yok sadece çok ikiyüzlü insan var forumda onu söylüyorum.

Çok iyi tanımlamışsın.
  • KMF'de aşırı zoruma giden olay ödül töreninde en iyi adc ödülünü Holy'e verdiklerinde stadyumun yuhalamasıydı. Ben DP fanatiği değilim fakat geçen sene ' hılifiniks abi hılifiniks abi ' diye bağıran çocuklar orada o sahneyi o arkadaş dar ettiler. En ön sıradaydım madalyayı alırken bir sendeledi kafasını falan çekti takmak istemedi her halinde belliydi. Türk milleti işte ne yaparsın Dünya Şampiyonasında ' Go DP Go ' diye ordan buradan yardıran veletler bugün böyle yapıyorlar. Ne diyebilirsin ki onurun gururun nolduğunu bilmeyen empatiyi uzak doğu mutfağında bir yemek sanan insanlar yapıyor bunu. Ayrıca Naru ve Holy o takıma rağmen mükemmel oynadılar. İlk maç jungler, ikinci maç solo yüzünden kaybettiler. 3. maçta morel bozukluğu yüzünden free verildi. BJK mükemmel oyun sergiledi her ne kadar 2. maçta ' trollüyorlar mı abi bunlar nasıl hatalar ' dedirtselerde yurtdışında bizi temsil edeceği için her zaman arkalarındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TacTheory

KMF'de aşırı zoruma giden olay ödül töreninde en iyi adc ödülünü Holy'e verdiklerinde stadyumun yuhalamasıydı. Ben DP fanatiği değilim fakat geçen sene ' hılifiniks abi hılifiniks abi ' diye bağıran çocuklar orada o sahneyi o arkadaş dar ettiler. En ön sıradaydım madalyayı alırken bir sendeledi kafasını falan çekti takmak istemedi her halinde belliydi. Türk milleti işte ne yaparsın Dünya Şampiyonasında ' Go DP Go ' diye ordan buradan yardıran veletler bugün böyle yapıyorlar. Ne diyebilirsin ki onurun gururun nolduğunu bilmeyen empatiyi uzak doğu mutfağında bir yemek sanan insanlar yapıyor bunu. Ayrıca Naru ve Holy o takıma rağmen mükemmel oynadılar. İlk maç jungler, ikinci maç solo yüzünden kaybettiler. 3. maçta morel bozukluğu yüzünden free verildi. BJK mükemmel oyun sergiledi her ne kadar 2. maçta ' trollüyorlar mı abi bunlar nasıl hatalar ' dedirtselerde yurtdışında bizi temsil edeceği için her zaman arkalarındayım.

Burada Holy ve DP konuşmuyoruz.

• Naru>All TR players
  • kardeş twitch chat = troll chat takmayacaksın he deyip geçiceksin zaten bi tek türkiyede olan bir şey değil bu, genel olarak twitch chat = troll chat
  • naru iyi bir oyuncu orası bir gerçek.
    konuyla alakalı değil, geç yazılmış bir şey ama söylemeden de edemeyeceğim; o değil de bjk resmen ezdi :)
  • Egosu falan yok maksat muhabbet olsun diye öyle yapıyor.
  • Ne bekliyorsun 15 yaşındaki çocuklardan allah aşkına

• Naru'nun şahsınada yorumumu yazdım zaten o takıma rağmen iyi oynadığını falan. Rahatsızlık duyduğum bu olayı başka konuda yazamayacağım diye en yakın olan bu konuda paylaşmak istedim. Problem mi teşkil etti senin için ? Yuhaladın mı yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacTheory -- 6 Nisan 2015; 14:32:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.