Şimdi Ara

Naru'ya 6 LongB'ye 2 maç ceza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xlboxer

quote:

Orijinalden alıntı: Hei.

Rito TR imam hatip mezunlarını mı alıyor işe nedir?

herhangi bir inanç yada değeri korumak için o konuyle ilgili kişileri çalıştırmak gerekmez. ögrenir terbiyesiz çocuklar nasıl davranmaları gerektiğini. sonuçta daha çocuklar .

Ben burda herhangi bir inanca bir hakaret göremiyorum, buna ottan nem kapmak derler. kötü niyetli olursan her şey kolay.
  • quote:

quote:

quote:

herhangi bir inanç yada değeri korumak için o konuyle ilgili kişileri çalıştırmak gerekmez. ögrenir terbiyesiz çocuklar nasıl davranmaları gerektiğini. sonuçta daha çocuklar .

Ben burda herhangi bir inanca bir hakaret göremiyorum, buna ottan nem kapmak derler. kötü niyetli olursan her şey kolay.

Sana söylemedim zaten ben .
  • Bildiğin yaz sezonunu kapattı Naru. Artık West'de birinci olmamak için nedeni yok. Tarih yaz Naru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 20 Mayıs 2015; 16:57:08 >
  • Dunpy twitterdan yazdı Kemalle aralarından geçen konuşmadan dolayi ceza almadi diye..ee nerden aldi bu cezayi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sana söylemedim zaten ben .

Ben de size söylemedim. Riot TR'yi kastettim. Aynı şey NA LCS'de olsa ve diyelim ki Dyrus bunu yapsa kimse iplemez.

• Cezayı az bulan veya yazdığı şeyin fazla önemli bir laf olmadığını söyleyenler nasıl bir aile terbiyesi almış çok merak ediyorum.

Bu arkadaş oyun sayesinde Türkiye'de ün yapmış birisi ve biz ne kadar bu durumdan sitem etsek de bu oyunu oynayan ve bu arkadaşı takip eden küçük yaşta çocuklar var. Onlar bunu görüp zihinlerinin bir köşesine dini dalga unsuru olarak görüp yerleştirecekler. Zaten böyle böyle, biz bu gibi olayları dikkate almayarak şu an içinde bulunduğumuz duruma geldik. Herkesin dilinde din, dil, ırk kavramları dalga konusu olmuş durumda.

Yerinde bir karar olup, cezayı sonuna kadar destekliyorum. Eline sağlık rito.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrelevance -- 20 Mayıs 2015; 17:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Bildiğin yaz sezonunu kapattı Naru. Artık West'de birinci olmamak için nedeni yok. Tarih yaz Naru

Bence orada sıkıntı yok. Bu adamlar ünlü oyuncular ve ortada ayrımcı ırkçı bir hareket varsa cezalandırılmalı. Yani doğru sebep fakat ortada suç yok. Adam ayrımcılık saldırganlık ırkçılık falan yapmamış.
  • iyi olmuş
  • ama oyunda ana bacı allah kitap bırakmayan bebeler için bişey yapmayı düşünen yok hll rito gj

• Aman Elwide bişey olmasında :)))
  • Vay be ne kadar irkci bir kelime

• Beyler bi açıklık getireyim sanırım riotçular hariç bilen ender kişilerden biriyim:d snapchatte ekli olanlarda anlamıştır zaten geçen bi snap attı agar.io da 1.olmuş nickide kürt ...en di ban sebebi eminim budur zaten kaan kuralın tweetlerine bakarsanız oda cezanın az bile olduğunu felan söylüyo eğer bu ilk cezası olmasaydı men bile edilebilirdi ucuz kurtardı diyelim ama üzüldüm keşke olmasaydı bu arada cezanın o tweet dolayısıyla olduğunu sananlarada iyi güldüm he ulan o tweette ne var be kardeşim ne kadar da abartıyosunuz:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twisted Destiny -- 20 Mayıs 2015; 17:35:38 >
  • olay heavy muslim değil beyler agar ioda adını kürt bilmem ne eden yapmıştı snapchatte paylaşmıştı orda gördüm bende
  • abi sen bir "profosyonel" bir oyuncu olarak oyundaki ergenlere uyup aklınca ırkla vs. dalga geçmeye çalışırsan bu ceza az bile küçük yaşta büyük şöhret :) ayağını denk alır umarım artık
  • EpicTrool E kullanıcısına yanıt
    io ne bro ? bi aydınlatırmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Bu senede Bjk'yi şampiyon yapacaklar hain TFF

Natu men edilmese.bil bjk birinci olcaktı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: militantbunny

io ne bro ? bi aydınlatırmısın

agar.io yaz zevkli oyun baya
  • Bunlar hep Süleyman Seba Sezonu
  • Ban sebebi snapchatte resim paylaşmış.Bir oyunda nicki kürt zipen(anladınız)miş.
  • o nicki koyduysa ödül vermek gerek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.