Şimdi Ara

Naru'ya 6 LongB'ye 2 maç ceza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agar.io yuzunden ban yedi efsane adam yayininda kufur etti kac kere hemde agir kufurlerdi tabi bi sahsa degil ama gidipte malum irk seven yapmissa nickini ve banlaniyorsa yazik bosu bosuna banlanmis
    Bosu bosuna derken haketmis ama sacma bi harekette bulunmus onu demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCleanse -- 20 Mayıs 2015; 18:32:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş
  • Twisted Destiny T kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Twisted Destiny

Beyler bi açıklık getireyim sanırım riotçular hariç bilen ender kişilerden biriyim:d snapchatte ekli olanlarda anlamıştır zaten geçen bi snap attı agar.io da 1.olmuş nickide kürt ...en di ban sebebi eminim budur zaten kaan kuralın tweetlerine bakarsanız oda cezanın az bile olduğunu felan söylüyo eğer bu ilk cezası olmasaydı men bile edilebilirdi ucuz kurtardı diyelim ama üzüldüm keşke olmasaydı bu arada cezanın o tweet dolayısıyla olduğunu sananlarada iyi güldüm he ulan o tweette ne var be kardeşim ne kadar da abartıyosunuz:d

naru'yu bir kez daha sevdim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasians -- 20 Mayıs 2015; 19:21:29 >
  • NARU YANINDAYIZ

• Ödül vermeleri gerekirken cezalandırmışlar.
  • -TARAFLI YORUM-
    Başka bir şeye küfür eden bir isim koysa iyi olmuş derdim de bunun için helal kardeşim diyorum.Hatta maç cezasını indirebilmemiz için yapabileceğimiz bişey varsa yapalım.

-TARAFSIZ YORUM-
    Riot yabancı uyruklu bir firma olduğu için ve burdakinin sadece bir Türkiye şubesi olduğunu düşünürsek ve kuralların değişmeyeceğini varsayarsak Rito haklı.Ayrıca bence bu kadar büyütülmesi yanlış.Yani cezayı almışlar resmi sitenden duyur neden bununla alakalı tweetler falan atıyosun.

-TR SERVERİ YORUMU-
    Diğer yorumlarda küçük çocukların etkileneceği falan yazılmış bir LoL oynatan internet kafeye gidin ve bana bildiğin bikaç küfürü söylermisin diyin bi çocuğa eminim bilmediğiniz yeni küfürler öğrenirsiniz
    Ayrıca bunlar sadece profesyonel arena vs. diye uygulanıyo yoksa TR serverinin tribunaline belki milyon tane aile değerlerine hakaret şikayeti atmışımdır.

• İyi olmuş ikisini de sevmem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ressam Rengar

quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Bu senede Bjk'yi şampiyon yapacaklar hain TFF

Natu men edilmese.bil bjk birinci olcaktı zaten

Ironiyi gerçekten anlamadigini söyleme

• Irkçılar toplanmış helal olsun hepinize
  • Olabilecek bişiydi yani.
  • Long b neden yemiş ?
  • ah foşik riot
  • Adamsın naru

• naru yayında sürekli oyunculara şu kürt bu kürt falan diyodu ondan olabilir
  • Adam resmi maçta script kullanıyo kimse ceza almıyo, kürt yazınca 6 maç ceza veriliyo TR Riot'un kafasını yaşamak isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winterfox

Adam resmi maçta script kullanıyo kimse ceza almıyo, kürt yazınca 6 maç ceza veriliyo TR Riot'un kafasını yaşamak isterdim.

adamın yayınını izleseydin durmadan,herkesi kürt diye aşağılladığını önüne gelene kürde bak ,kürt müsün olm falan dediğini görürdün,öyle az bi şekilde de yapmadı arka arkaya 15-20 kere falan dedi aynı yayın içinde.bence az bile ceza almış.svenskeren "taipei ching chong" diye nick aldı diye dünya şampiyonasında oynayamadı.profesyonel oluyorsan sözlerine dikkat ediceksin mazereti olmaz bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

quote:

Adam resmi maçta script kullanıyo kimse ceza almıyo, kürt yazınca 6 maç ceza veriliyo TR Riot'un kafasını yaşamak isterdim.

adamın yayınını izleseydin durmadan,herkesi kürt diye aşağılladığını önüne gelene kürde bak ,kürt müsün olm falan dediğini görürdün,öyle az bi şekilde de yapmadı arka arkaya 15-20 kere falan dedi aynı yayın içinde.bence az bile ceza almış.svenskeren "taipei ching chong" diye nick aldı diye dünya şampiyonasında oynayamadı.profesyonel oluyorsan sözlerine dikkat ediceksin mazereti olmaz bunun.

Ben ceza almasın demiyorum. Ama eğer kuralları uygulamaya bu kadar niyetliysen bu arkadaşı ve takımını tüm müsabakalardan men edeceksin. Öyle ünlü diye göstermelik 2 oyuncuya ceza vermekle otoriter olunmuyor. Geçen sene de Ferit'e yaptılar aynısını.

• quote:

quote:

quote:

Ben ceza almasın demiyorum. Ama eğer kuralları uygulamaya bu kadar niyetliysen bu arkadaşı ve takımını tüm müsabakalardan men edeceksin. Öyle ünlü diye göstermelik 2 oyuncuya ceza vermekle otoriter olunmuyor. Geçen sene de Ferit'e yaptılar aynısını.

online yapılan bi turnuvada adamın hile yaptığını takımı bilmeyebilir,burda kural ne olarak belirlenmeliydi yani koskoca online turnuva yapıyorsun önceden bi kuralın yok mudur.takımdan biri hile kullanırsa takım tamamen mi etkilenir yoksa sadece kişi mi etkilenir diye.yapılacak en önemli iş bu online bi turnuva yapıyorsan.ferit'in durumu ayrı belli olan bi kural üzerinden ceza yedi.bu durumdan sonra ant takımının para cezası yemesi gerekiyordu bence en azından.ama verdiler mi onu tam olarak bimiyorum.ben şuan dp'nin yerinde olsam bütün ligdeki oyuncuların önceden yaptığı aşağılamaları yayınlarından bulup riot games ile paylaşırım.anca bu şekilde savunabilirler naruyu çünkü savunulacak bir yanı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

online yapılan bi turnuvada adamın hile yaptığını takımı bilmeyebilir,burda kural ne olarak belirlenmeliydi yani koskoca online turnuva yapıyorsun önceden bi kuralın yok mudur.takımdan biri hile kullanırsa takım tamamen mi etkilenir yoksa sadece kişi mi etkilenir diye.yapılacak en önemli iş bu online bi turnuva yapıyorsan.ferit'in durumu ayrı belli olan bi kural üzerinden ceza yedi.bu durumdan sonra ant takımının para cezası yemesi gerekiyordu bence en azından.ama verdiler mi onu tam olarak bimiyorum.ben şuan dp'nin yerinde olsam bütün ligdeki oyuncuların önceden yaptığı aşağılamaları yayınlarından bulup riot games ile paylaşırım.anca bu şekilde savunabilirler naruyu çünkü savunulacak bir yanı yok.

Takımı bırak bu adam bile ceza yemedi ve challenger soloq'da scriptle haftalarca oynamaya devam etti. Hesabını bile banlamadılar. Resmi turnuvayı bırak EUW'de bu videoyla Riot Support'a mesaj atsan adamın hesabına perma ban atarlar.

Ayrıca kürt demek hakaret değil küfür değil yabancıların yayınlarında nigger demelerinden bi farkı yok. Birsürü pro oyuncu twitch'de kullanıyor. Eğer sırf onun için banlandıysa saçmalık ama redditte agar.io'da adını kürt seven(küfür versiyonu) yaptığı için banlandığı söyleniyor. O zaman haketmiştir birşey diyemem.

Naru'nun karakterini sevmem ama TR Riot'un bu konuda haklı bile olsalar dünyanın en saçma ve tutarsız organizasyonu olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takımı bırak bu adam bile ceza yemedi ve challenger soloq'da scriptle haftalarca oynamaya devam etti. Hesabını bile banlamadılar. Resmi turnuvayı bırak EUW'de bu videoyla Riot Support'a mesaj atsan adamın hesabına perma ban atarlar.

Ayrıca kürt demek hakaret değil küfür değil yabancıların yayınlarında nigger demelerinden bi farkı yok. Birsürü pro oyuncu twitch'de kullanıyor. Eğer sırf onun için banlandıysa saçmalık ama redditte agar.io'da adını kürt seven(küfür versiyonu) yaptığı için banlandığı söyleniyor. O zaman haketmiştir birşey diyemem.

Naru'nun karakterini sevmem ama TR Riot'un bu konuda haklı bile olsalar dünyanın en saçma ve tutarsız organizasyonu olduğunu düşünüyorum.

kürt demek değil zaten,bunu aşağılayarak söylemesi sürekli sorun,yayını izleseydin söylediğimi net anlardın.yabancıların nigger demesiyle ,türklerin sürekli yanlış bişi yapan adama kürt müsün demesi arasında çok net nefret söylemi farkı var,orada aşağılamak için söylemiyolar,bizimkiler net olarak aşağılamak,kendi milletini üstün görme amaçlı söylüyorlar.nigger'ı emre belözoğlu gibi tamamen nefret amaçlı söyleseler haklı olabilirsin ama ordaki durum tamamen farklı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.