Şimdi Ara

Naruto : Caged Bird Seal Hakkında ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehaba . Arkadaşlar şu Caged Bird Seal Neji'ye ne gibi ek özellikler sağlıyor , savaşlarında hiç ek bi fayda sağladığını görmedim o mühürün. Bilgi verebilirmisiniz ?

• mührün hyuuga klanın kök ailesinin herhangi bir ferdi için diğer aileler tarafından korumaya yönelik diye biliyorum.
  • O mühür yarardan çok zarar diye hatırlıyorum.Yalnız bu soruyu Naruto konusunda sorsaydın keşke.

• iyi de mühür zaten bozuldu diye biliyorum ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Spoiler içerebilir
    Hyuuga Clanında Kök ve Dal olarak 2 grup vardır Dal bölümünde bulunanlar Kök bölümüne hizmet etmek itaat etmek zorundadır.
    Her Dal grubu üyesi bir Kök grubu üyesine bağlanır bu mühürle , bu mühür beyin hücrelerine bağlıdır eğer Bu mühüre sahip biri Kök grubundaki "efendisine" itaatsizlik ederse bu mühür Kök grubunda bağlı olduğu kişi tarafından aktif hale getirilir ve bu mühürün sahibinin beyni içten patlar
    Nejinin babası Hinatanın babasıyla ikizdir Hinatanın babası daha erken doğduğu için Kök grubundandır ve Nejinin babası Hinatanın babasına bağlıdır ve çeşitli olaylar sonucu Nejinin babası ölür buraları geçiyorum Nejide doğal olarak Hinataya Bağlıdır Hinata istediği zaman Nejiyi Öldürebilir bu yöntemle ama Hinata Animedeki en iyi kalpli insan olduğu için bunu asla yapmamıştır ve yapmayacaktır

Hinata Akatsuki ajanı çıkar bi yerden

Bide Hanabi Hyuga'da Hiashi'nin kızı Neji onada bağlı olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean_09 -- 26 Aralık 2011; 10:28:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.