Şimdi Ara

Naruto Manga Sonu (Okumayanlar bakmasın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence o kadar saçma olmuştu ki ilk çıktığında okudum da yeni üye olduğum için şimdi yazıyorum fakat 15 yılın emeğinin karşılığı bu kadar basit olmamalıydı.
    1. Naruto kimle evlendi ? Asıl cevap hinata olabilir fakat net bir cevabı yok
    2. Sasuke ve sakura nın Evlenmesi kadar saçma bir şey olamaz
    3. Kakashi ve Naruto' nun Hokage olacakları belliydi
    4. Son bölümden önce çok güzeldi manga tam anlamıyla mükemmel ötesi olmuş derken son bölümün burda bitmesi benim açımdan tam bir fiyaskoydu
    5. Keşke ikisi de ölseydi Kaguya karşısında daha zevkli bir son olurdu son u mutlu olsun diye
    6. Kolları kopması beni etkilemişti değişik olaylar bekliyor derken tam bizi Sasuke yine köyü terketti
    7. Naruto o kadar yaşadığı yalnızlığı kendi çocuğuna yaşatması yanlışım yoksa Bolt'a yaşatması
    Bunlar benim açımdan negatif yönde olanlar sondan 1 kaç bölüm içinse çok beğenmiştim ama bu kadar mutlu sona bağlayacak bir son olması biraz abes olmuş kimler öldü sonuçta bu anime de
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• http://forum.donanimhaber.com/m_16436278/tm.htm ana konu varken yeni konu neden ki acaba
  • Üzgünüm siteyi tam anlamıyla keşfedemedim aynı konu olduğunu tam anlamıyla tahmin edemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bleach Fillerlar İzlenmeli Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.