Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sezenda

yazık yaf.abisi çok iyi birisiymiş aslında boşu boşuna öldürdü

ya benim anlamadığım o adam kim?
    madara değil heralde.
  • 397(henuz cikmadi)
    spoil
    o adam(madara aksi cikana kadar) fakat yuzunun tamamini goremiycez,cunku tam bu sirada sasukenin sol gozu ms oluyor ve amaterasu yapiyor tobiye(o adam ,madara her neyse iste:),mside aslinda itachi aktariyor sasukeye ,sasukenin kendini madaradan koruyabilmesi icin,ve sonra madara sasukeye aslinda abisi hakkinda hicbirsey bilmedigini soyluyor(bunu 396dada soylemisti),ve itachinin aslinda iyi biri oldugunu anlatiyor,soyle bir soz diyor "tum shinobiler icin,konohadaki herkes icin,ve en cokda kucuk kardesi icin hayatini riske etti." .bir itachi fani olarak cok sevindim itachinin iyi adam cikmasina,bir dahaki hafta chapter yok,itachinin hayatini anlaticak daha sonraki chapter veya chapterlarda.
    spoil
  • kaynak verebilir misin acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

kaynak verebilir misin acaba ?

tabi ben ,saka bir yana
    http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=28623&page=2
  • Şaka olmasını umuyordum, msnde kişiler iletilerimde o kadar itachiye bela sövdükten sonra..
  • edt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 11 Nisan 2008; 10:54:39 >
  • www.onemanga.com alın okuyunof ulen naası olur.Benim kafam kakashide kaldı
  • gerçkten son bölüm ilginçt.Itachi katilden kahramana dönşüyor.
  • 399 çıktıı
  • 399'da madaranın anlattıkları sizleri dahada şaşırtacak. her ne kadar sasuke'yi kendi tarafına çekmek için kurgulasada, içinde gerçrk olduğunu düşündüren noktalarda yok değil. madara, pein ve akatsuki derken, şimdide danzou ve root çıktı. derin konoha'dan daha çok ekmek çıkacak gibi görünüyor.
  • quote:

her ne kadar sasuke'yi kendi tarafına çekmek için kurgulasada,

kurguladığını nerden biliyorsun???Gerçi oda bir ihtimal ama kesin konuşamayız değil mi?
  • naruto bölümlerini türkçe dublajlı yada altyazılı indiribelicğmiz bi adres varmı??
  • kurgu yapmasa hikayenin adı naruto değil, sasuke olurdu. ama gerçeği söylediği yerlerde yok değil. danzou konusunda inanıyorum. sandiame'nin isteksizce kabul etmiş olmasıda olasılık dahilinde bulunuyor. tsunade'de o iki danışman karşısında geri adım atmak zorunda kalmıştı. ayrıca ilk bölümlerden hatırlayacağınız gibi, köy halkının kendi güvenlikleri için kyuubi'yi taşımasına rağmen naruto'ya olan tavırlarıda madara'nın hikayesini destekliyordu.
  • ben genede kesin değil diyorum
    hem bence bu olayla manga ismi arasında alaka yok.Tabi senin dediğinde olabilir ben olamaz demedim.Bir iki bölüm sonra çıkar kokusu.
  • SPOİLER

Verification: Pending
    Source: NF
    Credits: liuaishan
    Translation Pocketmofo

noticed the spoiler posted by T.D.A. was translated at NF by Pocketmofo

クーデターは九尾でやろうとしてたうちは一族はナルトが必要
    The Uchiha clan, wanting to use the Kyuubi in a coup d’etat against the village, needed Naruto.

でも三代目がナルトを監視してたから(水晶で見てる)
    But the Third Hokage kept an eye out on Naruto (using his crystal ball)

一族が強行手段に出るのは難儀でフガクはイタチを暗部に送ってナルトの監視役にさせようとした
    The clan knew that taking Naruto by force would be difficult so Fugaku decided to send Itachi to work in the Anbu and spy on Naruto.

でも先に行動に出たのは上層部の3人でイタチに一族がクーデター起こそうとしてると話す
    But the three top officials (The two people always with the Third and Danzou) got to Itachi first and told him of the clan’s plan to overthrow the Leaf.

九尾事件で子供のイタチがミコトに庇われて九尾を見てる回想九尾
    Itachi has a little flashback of when he was a kid and the Kyuubi attacked (him being protected by his mother, Mikoto)

「イタチはあれを天災じゃないと聞かされて信じ込んだ 最期まで信じていたようだ」「あの時天才以外に九尾を呼べるのはオレしかいなかった」「オレがイタチに嫌わ れている原因のひとつだった」 ."
    Madara: Itachi was told that the Kyuubi attack was no natural disaster and believed it. It seems he believed it up until the very end. Back then the only person apart from a genius who could have called forth the Kyuubi was me. That’s one of the reasons Itachi hated me.

サスケ「お前とイタチはいつから繋がった」
    Sasuke: So when did you and Itachi meet/join forces/etc.?

マダラ「それは後々話そう…ただ」「お前がイタチを兄と慕っていた時間より長いとだけ言ってお く」
    Madara: That conversation can wait till later…However, I will say now that we knew each other longer than you thought of him as your beloved older brother.

サスケ「…」
    Sasuke: …

以下マダラ会話
    *From here on it’s just more of Madara talking

イタチには考える時間が与えられた
    Itachi was given some time to think.

イタチは悩んだ…一族を皆殺しにするという事はサスケ、もちろんお前もその対象に入っていた
    Itachi was troubled…killing his entire clan would mean that Sasuke…of course you (Sasuke) would have been included.

だが板挟みになって身動きが取れなくなっていたイタチを決意させる決定的な出来事が二つ起こる
    But for Itachi, whose dilemma had left him unable to act at all, two things occurred which would help him make his decision.

ひとつはシスイ殺しの疑いをかけられた事だ
    The first was the suspicion put on him that he had murdered Shisui.

強い憎しみからイタチは万華鏡写輪眼を開眼した
    Itachi awoke the Mangekyou Sharingan from an intense hatred.

サスケ回想「あの時…!」
    Sasuke flashback: That time…!

だがそれはフガクが仕向けた事だった. 九尾を操るには万華鏡写輪眼が必要だ
    But that was what Fugaku had manipulated him into. The Mangekyou Sharingan was necessary in order to control the Kyuubi.

イタチの様子がおかしいと感付いていたフガクは可能性があったイタチに万華鏡を開眼させることでイタチを一 族に縛りつけようとした
    Fugaku, sensing that Itachi was acting strangely, decided to awaken the Mangekyou Sharingan in Itachi, as he had the possibility of attaining it, and using this to tie Itachi to the clan.

サスケ「父さんが…」
    Sasuke: Father…

そしてもうひとつは里の上層部からお前の命を引き合いに出された事だ
    The other thing that happened was that three higher ups threw your (Sasuke’s) life into the mix.

じいさんばあさんがクーデターが起きたら関係ない人が死ぬ恐れもあるし
    The old man and lady thought that were the coup d’etat to happen that many people unrelated to the happenings might die.

どっちみち一族も殺すことになるから
    If either way the clan is going to be killed

サスケだけでも助けたくないかと言われてうなずくイタチで終
    Then wouldn’t Itachi want to at least save Sasuke? The chapter ends with Itachi nodding yes.
  • Durun bakayım 402 için şu fake resimlere ne tepki vereceksiniz.
     Naruto Manga (spoiler serbest)
  • Flara nedir baba bu yoksa naruto nun soy ağacında da mı farklı bir göz tekniği var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Flara nedir baba bu yoksa naruto nun soy ağacında da mı farklı bir göz tekniği var ?

painin kullandığı göz tekniği rinnegan
  • Anam. Okuduğum yeni spoiler'a göre Sasuke yeni bir tür Sharingan çıkarıyor, 6 köşeli yıldız gibi bir şey. Eski hatıraları hatırlıyor falan ve sonra da "I will crush Konoha." diyor. Anam nedir bu neler oluyor. Doğruluk değeri fazla değildir bu spoiler'ın umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

Anam. Okuduğum yeni spoiler'a göre Sasuke yeni bir tür Sharingan çıkarıyor, 6 köşeli yıldız gibi bir şey. Eski hatıraları hatırlıyor falan ve sonra da "I will crush Konoha." diyor. Anam nedir bu neler oluyor. Doğruluk değeri fazla değildir bu spoiler'ın umarım.

bence yeni göz doğru ama çevirisi ne kadar doğrudur bilmem.Resimi ve spoileri koydum.

―ただいま??
    I'm home!
    サスケ「!兄さん!」「お帰り!一緒に遊ぼうよ!なにして遊ぶ?」
    Sasuke: Brother! Welcome Home! Let's play! What should we play?
    サスケ母「こら!兄さんは宿題があるからそれが終わってからにしなさい」
    UchiMILF: Hey! You can't play until your brother has finished his homework!
    イタチ「いいよ宿題はあとでするから」
    Itachi: It's ok, I can do my homework later.
    森。かくれんぼをしてイタチを探すサスケだがイタチを見つけるも分身の術で逃げる
    (In the woods) While playing hide and seek, Sasuke is looking for Itachi. He finds Itachi who uses bunshin no jutsu to get away.

夜。夕食を食べながらサスケは父に「今日かくれんぼしたんだけど分身の術で逃げるのはずるいよ ね!?」
    (Evening) While eating dinner Sasuke asks his dad, "We played hide and seek today but I think using bunshin no jutsu to run away is sly!"
    父「ほう…もう分身が使えるのか」
    Father: Oh, he can use already make a bunshin?
    サスケ「……」「今度オレにも分身教えて!」母「宿題」
    Sasuke: Teach me bunshin too!
    Mother: Homework.
    Itachi: Forgive me Sasuke... it ends with this.
    サスケ: 木の葉を潰す
    Sasuke: (I will) crush Konoha.[simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage][simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 28 Mayıs 2008; 17:49:50 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.