Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
713.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Source: NF
    Credits: Soletuti

Quote:
    This is the last part of the first spoiler.

イタチ「許せサスケ………これで最後だ」
    Itachi: Forgive me Sasuke... it ends with this.

泣くサスケ
    Sasuke cries.

後ろからマダラとサスケの仲間三人がサスケを見る
    Behind Sasuke, Madara and Hebi members looks at Sasuke.

サスケ「我らは蛇を脱した」「これより我ら小隊は名を゛鷹゛と改め行動する」「鷹の目的はただひとつ。我々 は――――」
    Sasuke: "We are not Team Hebi anymore. " From now on, we call our squad Hawk. " "The mission of Hawk is only one. We..."

マダラがサスケを見る
    Madara see Sasuke.

サスケアップ。そしてマンゲとも普通のとも違う新しい眼に
    Sasuke's face was closed up. He has new eyes different from normal eye and normal Sharingan.

「木の葉を潰す」
    "...I/we destroy Konoha."

Sidetext:

鷹の次なる行く先は?その頃なるとは!?次号「目的」へ!
    Where does Hawk go next? What does Naruto do now?

Next issue "The purpose"

resimlerde doğrulandı.
  • çok güzeldiiiiiiii bölüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezenda

çok güzeldiiiiiiii bölüm

evet süperdi.
    sasuke azdı biraz.
    madara falan hikaye adam 6 köşeli mangekyo yaringan çıkardı.
  • Harbi yaringan oldu yardırdı resmen Sasuke.
  • konoha'da kim var ki sasukeyi durduracak. tsunade naruto falan wuuu hayal edemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezenda

konoha'da kim var ki sasukeyi durduracak. tsunade naruto falan wuuu hayal edemiyorum

hatırla bir kakashi tek gözlü şaringanıyla sasukeyi falan alt ederdi.şimdi sasuke 6 yıldızlı çıkardı.kakashi'yi tek parmağıyla yener.
    narutoda sasukeyi böyle görünce 10-15 kuyruk çıkarır
  • Çok pis fantaziye döktünüz siz olayı biraz daha kaptırsanız Naruto ya da hollow maskesini giydireceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Çok pis fantaziye döktünüz siz olayı biraz daha kaptırsanız Naruto ya da hollow maskesini giydireceksiniz

İyi olur valla zaten zanpaktosuda var Sasukenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Çok pis fantaziye döktünüz siz olayı biraz daha kaptırsanız Naruto ya da hollow maskesini giydireceksiniz

çok iyi fikir valla.
  • Adamlar harbiden kopmuşlar valla sizde haklısınız şaringan üzerine şaringan geliyor , bir yerlerden bir hollov niye çıkmasın ki , şu an belach ile naruto nun manga ve animelerinden tek ilgi ile takip ettiğim bleach in mangası en azından o beni sıkmıyor , filler i bile tatlı gidiyor yani hikayeden kopma hissetmiyorsun hatta bu maskeli tipler kim idi 13 bölükte neler yaşanmıştı uruhara kim idur aizen hep böyle şerrefsiz miydi bir bir cevaplar geliyor kesinlikle sıkmıyor yani yalnız bir dakka burası naruto konusuydu değil mi Valla kızmayında gantz ın mangadan betere döndü naruto bıktım artık son 10 bölümdür sasuke ile abisin gözlerinden ağlamalarından başka bir şey görmedim naruto ne yapar neler olur hiç tık yok anime zaten desen bir işkenceye döndü ısıtıp ısıtıp sunuyorlar önümüze hiç mi süper güçlü teknikli düşşmenların sayısında bir azalma olmaz yav bıktım artık düşünce gücü ile saatler süren bala mala son anda arrtistlik hareketler ile kazanılan ve 1 savaş boyunca 5 kere ölen kahramanlardan .
  • bu hafta naruto manga'da bir poq yoktu açıkcası...geçmişini gösterdiler itachiyle sasukenin...son 1-2 sayfada geriye kalanlardan resimler xD

ve son olarak...

CRUSH KONOHA
  • ya bu madara sasukeye "biz daha önce karşılaştık düşman olarak...deidara ile olanları unut" gibi bişey dedi.ne demek bu?

resim de şu

Naruto Manga (spoiler serbest)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezenda -- 3 Haziran 2008; 11:51:06 >
  • hani deidara sasukeyle savaşmadan önce tobi gelmişti.sasuke bunu 2 ye ayırdı.(ya da öyle sandı.)
    işte o karşılaşma.
  • hııı hatırladım sağoll
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

hani deidara sasukeyle savaşmadan önce tobi gelmişti.sasuke bunu 2 ye ayırdı.(ya da öyle sandı.)
    işte o karşılaşma.

Deidara vs. Sasuke savaşı baya gsldi amaYa hep iyiler kıl payı kurtuluo ama deidarayada helal olsun gaarayı yendi ve jinchurikisini aldı sonra sasukeyi bile yeniodu..Yencekti ama sasuke space time no jutsu yapıp kurtuldu normalde yenilmesi lsm dı
  • Itachi tam olarak öldümü birde hala Orochimarunun akibeti belli değilmi
  • onları zor öğreniriz biz.zaten bu bölümdede jiraiya'nın narutoya dondurma aldığını öğrenmiş olduk.
  • arkadaşlar 399 çıktı dediğiniz animede de 399. bölüm mü oluyor.
    yani şipuyden 179 civarı?
  • Birebir aynı değiller aralarında çok büyük bir fark var. =)

@Hayalet, şahsi görüşüm İtachi'nin orochimaru'yu içine aldığı yönünde, ölüncede heralde bedenini Orochimaru ele geçirecek. Sasuke gözlerini alsaydı bari İtachi'nin. - -
  • orochimaru o gözlere sahip olursa bence madara'dan bile güçlü olacaktır ama kör değil mi o gözler?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.